Ανοιξιάτικη Προετοιμασία για Ανθοπωλεία – Floranext

0
Ανοιξιάτικη Προετοιμασία για Ανθοπωλεία – Floranext

Καθώς η χρονιά συνεχίζει να προχωρά, πλησιάζουμε όλο και πιο κοντά στην άνοιξη. Με αυτή τη νέα σεζόν έρχεται μια πληθώρα επιχειρήσεων για ανθοπωλεία. Τούτου λεχθέντος, δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή από τώρα για να ξεκινήσετε την προετοιμασία για την άνοιξη και την ενασχόληση που φέρνει μαζί της. Εξάλλου, αυτή η εποχή είναι γνωστή για τα λουλούδια που εκκολάπτουν – έτσι αυτό είναι από μόνο του σημάδι ότι πολύ σύντομα θα γεμίσετε δουλειές. Πηγαίνετε σε εκείνη την ώρα προετοιμασμένοι!

Φωτογραφία μέσω του One Kings Lane

Παραγγελία προμηθειών και εργαλείων Floral

Εφόσον γνωρίζετε ότι θα είστε απασχολημένοι κατά τους ανοιξιάτικους μήνες, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να παραγγείλετε επιπλέον προμήθειες και να έχετε πίσω απόθεμα. Τα λουλουδάτα που πρέπει να προμηθευτείτε είναι:

 • Βάζα/αγγεία
 • Ταινία
 • Floral Wire
 • Επιλογές λουλουδιών
 • Κόλλα Floral
 • Floral Tape
 • Floral αφρός
 • Floral Κλουβιά
 • Floral Crowning Glory

Οργανώστε τα πάντα καλά, ώστε να είναι εύκολο να το πιάσετε και να πάτε όταν είστε απασχολημένοι με την εκπλήρωση παραγγελιών. Οποιοσδήποτε μικρός τρόπος για να απλοποιήσετε τη διαδικασία θα κάνει τη διαφορά! Αυτή είναι επίσης η τέλεια στιγμή για να βεβαιωθείτε ότι τα μαχαίρια και οι κουρευτικές σας μηχανές είναι καθαρά και αιχμηρά. Ακονίστε τα ή αντικαταστήστε τα!

ανθοπωλείο-άνοιξη-διακοπές

Προεπισκόπηση Floral Spring Holidays

Ο πρώτος τρόπος για να προετοιμαστείτε για την άνοιξη είναι να γνωρίζετε ακριβώς πότε θα είναι οι πιο πολυάσχολες στιγμές σας. Υπάρχουν αρκετές γιορτές που χτυπούν αυτή την εποχή του χρόνου και πιθανότατα είναι η περίοδος που θα χτυπηθείτε με παραγγελίες. Ακολουθούν οι αργίες και οι ημερομηνίες που πρέπει να γνωρίζετε:

 • Πάσχα – Κυριακή 17 Απριλίου 2022
 • Ημέρα Διαχειριστή – Τετάρτη, 27 Απριλίου 2022
 • Εβδομάδα Εκτίμησης Δασκάλου – Δευτέρα 2 Μαΐου – Παρασκευή 6 Μαΐου 2022
 • Ημέρα της μητέρας – Κυριακή 8 Μαΐου 2022
 • Περίοδος χορού (οι ημερομηνίες ποικίλλουν)
 • Ημέρα Μνήμης – Δευτέρα, 30 Μαΐου 2022

Λάβετε υπόψη ότι κάθε χρόνο, η Γιορτή της Μητέρας είναι μια από τις πιο πολυσύχναστες γιορτές όσον αφορά τις παραγγελίες για ανθοπωλεία. Πολλοί πελάτες θα περιμένουν μέχρι την εβδομάδα των διακοπών για να παραγγείλουν, επομένως αυτό είναι σίγουρα κάτι που πρέπει να προσέξετε καθώς προετοιμάζεστε για την άνοιξη.

ανθοπωλείο-προαγωγές

Σχεδιάστε εκπτώσεις και προωθήσεις λουλουδιών

Αυτές οι περίοδοι με πολλές παραγγελίες είναι μια υπέροχη ευκαιρία να πραγματοποιήσετε πωλήσεις και προωθητικές ενέργειες που μπορούν πραγματικά να προσελκύσουν περισσότερες επιχειρήσεις και παραγγελίες. Να είστε στρατηγικοί σχετικά με τα σχέδιά σας για αυτό, χαρτογραφώντας έγκαιρα τις προσφορές που εκτελείτε και πώς θα τις κοινοποιήσετε στους πελάτες. Για παράδειγμα, θα διαφημίζετε αυτές τις πωλήσεις στον ιστότοπό σας, θα στέλνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε πελάτες ή και τα δύο; Ποιες θα είναι οι πωλήσεις; Η σεζόν του χορού είναι ο τέλειος τρόπος για να πραγματοποιήσετε μια προσφορά για κορσάζ και μπουτονιέρες, οπότε αυτό είναι κάτι που πρέπει να λάβετε υπόψη. Όποιες προσφορές και αν αποφασίσετε, φροντίστε να έχετε ένα σχέδιο όχι μόνο για το τι θα είναι, αλλά και για το πώς θα τις διαφημίσετε, ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να τις εκμεταλλευτούν.

ανθοπωλείο-μίσθωση

Σχέδιο για επιπλέον ανάγκες προσωπικού

Δεδομένου ότι αυτή η εποχή του χρόνου είναι τόσο απασχολημένη, θέλετε να προγραμματίσετε εκ των προτέρων για τυχόν επιπλέον ανάγκες προσωπικού που μπορεί να έχετε. Λάβετε υπόψη τις ανάγκες της επιχείρησής σας και σχεδιάστε ανάλογα.

 • Προσωπικό Front End (Λήψη παραγγελιών)
 • Back End Staff (Επαναφορά αποθεμάτων, προετοιμασία λουλουδιών, κ.λπ.)
 • Πρόσθετοι Σχεδιαστές
 • Οδηγοί

Είναι καλό να βγάλετε νωρίς τους αισθητήρες για να διασφαλίσετε ότι μπορείτε να αποκτήσετε το επιπλέον προσωπικό που χρειάζεστε για να διατηρήσετε την ομαλή λειτουργία της επιχείρησής σας. Μην περιμένετε μέχρι την τελευταία στιγμή, καθώς το προσωπικό σας πρέπει επίσης να εκπαιδευτεί!

ανθοπωλείο-γάμοι

Μην ξεχνάτε τους γάμους

Τέλος, χαρτογραφήστε τους γάμους για τους οποίους θα παρέχετε λουλουδάτα όλη την άνοιξη. Αναφέρεται ότι το 2022 θα είναι μια ιστορική χρονιά για τον αριθμό των γάμων. Θα θελήσετε να θεωρήσετε τους γάμους που εργάζεστε καθώς θα βρείτε το προσωπικό και ως λογαριασμό σας για την παραγγελία λουλουδιών για την άνοιξη, επίσης.

Τι κάνετε για να προετοιμάσετε την επιχείρησή σας για την άνοιξη; Έχετε επιπλέον συμβουλές για ανθοπωλεία για την προετοιμασία για αυτήν την πολυάσχολη εποχή του χρόνου; Συμπληρώστε μας παρακάτω!

____________

Λογότυπο Floranext

Η Floranext δημιουργεί εξαιρετικό λογισμικό ανθοπωλείων. Ιστότοποι ανθοπωλείων, floral POS, λογισμικό πρότασης γάμου/εκδηλώσεων ανθοπωλείων και τεχνολογία ανθοπωλείων. Ενημερώστε μας εάν θέλετε μια δωρεάν επίδειξη ή δοκιμάστε το λογισμικό μας δωρεάν εδώ.

Schreibe einen Kommentar