Αυτό που κάποτε ήταν μια χωριάτικη παμπ του 16ου αιώνα στο Ανατολικό Σάσεξ…

September 5, 2022 0 Von admin

Η καρδιά του σπιτιού είναι ένα κτήριο με ξύλινο πλαίσιο του 16ου αιώνα με όμορφους τοίχους από λάσπη, δάπεδα από τούβλα και ένα μεγάλο τζάκι. Μέχρι να φτάσει η γραμμή του τρένου στη δεκαετία του 1870 ήταν η παμπ του χωριού. Με τα χρόνια έχουν γίνει προσθήκες στο αρχικό σπίτι για να δημιουργηθεί ένα μοναδικό σπίτι με πολλά διαφορετικά επίπεδα και ποικιλία στυλ.
Από το δρόμο περνάτε μπροστά από το στούντιο του καλαθοποιού μέχρι την μπροστινή πόρτα και στο κύριο φωτεινό επίπεδο καθιστικού με ένα τσιμεντένιο πάτωμα που περνάει δίπλα από ένα πιάνο και ένα ντους ακριβώς μέσα από την κουζίνα/το σαλόνι και τις διπλές πόρτες που κοιτάζουν προς εξοχικός κήπος και χωράφι πέρα. Κατεβείτε σκαλοπάτια σε μια περιοχή διπλού ύψους που οδηγεί σε αυθεντικό σπίτι με άνετο καθιστικό, τζάκι με ξυλόκαυστο, δάπεδα από τούβλα και τοίχους από τούβλα. Ανεβείτε ένα μόνο σκαλί μέχρι το παρκέ δάπεδο και την παλιά λευκή αίθουσα με επένδυση και αυλάκωση με την κρεβατοκάμαρα που οδηγεί στα δεξιά. Ανεβείτε παλιές σκάλες στον πρώτο όροφο με μπροστινό υπνοδωμάτιο, μπάνιο και σκαλοπάτια μέχρι το πίσω υπνοδωμάτιο. όλα με ξύλινα πατώματα. Ο πίσω κήπος έχει έναν καθιερωμένο λαχανόκηπο που περικλείεται από ένα φράχτη με γαύρο, ένα παλιό θερμοκήπιο και έναν οπωρώνα με σάουνα και τζάκι.

Τέτοιος χαρακτήρας και τόσος χώρος για δημιουργικά έργα! *SIGH* Διατίθεται ως τοποθεσία στο σπίτι μέσω Shoot Factory. (Φωτογραφίες: Ρίτσαρντ Οξφόρδη)