Γνωρίστε την Chrissie – Life στο No.27

1
Γνωρίστε την Chrissie – Life στο No.27

Τον τελευταίο χρόνο, έχω στρατολογήσει μια απίστευτη ομάδα εθελοντών και θα ήθελα να σας συστήσω επιτέλους σε όλους! Αυτόν τον μήνα, γνωρίστε την Chrissie – τη σούπερ σταρ του κήπου μας!

Η Chrissie εδρεύει στον κήπο θεραπείας Towcester κάθε εβδομάδα. μεταμορφώνοντας τον κήπο, κάνοντας όλους να χαμογελούν, παρέχοντας υποστήριξη και φέρνοντας ντόνατς έκπληξη για όλους! Είναι μαζί μας από το άνοιγμα και είναι εντελώς εκπληκτική!

Η Chrissie εξηγεί παρακάτω γιατί επέλεξε να γίνει εθελοντής με το Life στο Νο. 27 και πώς βρίσκει την εμπειρία:

«Τον Ιούνιο με έβαλαν στο Furlough από τη δουλειά μου, δούλευα από το σπίτι των αδελφών μου μέχρι εκείνο το σημείο και για πολλούς λόγους ήθελα να μείνω στο Towcester, αλλά δεν μπορούσα να μείνω στις πόρτες επ’ αόριστον, με μόνο τις δουλειές του σπιτιού να περιμένω! Χρειαζόμουν κάτι για να αφιερώσω το χρόνο μου και να παραμείνω ενεργός. Η αδερφή μου ήρθε αντιμέτωπη με την κλήση της Annabelle για εθελοντές και άδραξα την ευκαιρία.

Το να βοηθάς τους άλλους είναι ο καλύτερος τρόπος για να βοηθήσεις τον εαυτό σου και μου άρεσε να περνάω χρόνο στην κατανομή. Με έχουν μαγειρέψει στον ήλιο, μούσκεμα στη βροχή και ανυπομονώ να παγώσω όταν έρθει ο χειμώνας.

Το να βλέπεις τα χαμόγελα στα πρόσωπα των ανθρώπων όταν οι σπόροι που φύτεψαν μεγαλώνουν και μετά η συγκομιδή τους είναι μια τέτοια ανταμοιβή».

Schreibe einen Kommentar