Γνωρίστε τη Λουίζ – Η ζωή στο Νο. 27

0
Γνωρίστε τη Λουίζ – Η ζωή στο Νο. 27

Ήρθε η ώρα να παρουσιάσουμε ένα άλλο μέλος της εθελοντικής ομάδας Life at No.27. καλωσορίστε θερμά τη Louise!

Η Louise εντάχθηκε στην ομάδα τον Νοέμβριο του 2019, ως κηπουρός και εθελοντής υποστήριξης στην τοποθεσία μας στο Towcester. Είναι πολύ φιλική, φλύαρη και φανταστική! Η Louise είναι η βασίλισσα των logistics πρόσφατα, βοηθώντας μας να σχεδιάσουμε και να αντιμετωπίσουμε τη μεγάλη πρόκληση του πώς να μετακινήσουμε υπόστεγα και υπερυψωμένα κρεβάτια.

Η Louise μοιράζεται γιατί επέλεξε να γίνει εθελοντής με τη Life στο Νο. 27:

«Μπήκα στο Life στο Νο. 27 για να δώσω στον εαυτό μου την ευκαιρία να γνωρίσω νέους, ομοϊδεάτες και να βοηθήσω άλλους. Το σπουδαίο με το να είμαι μέλος της ομάδας είναι ότι μπορώ να κάνω και τα δύο αυτά πράγματα κατά την κηπουρική, που μου αρέσει.

Νομίζω ότι είναι υπέροχο να συμμετέχω σε μια φιλανθρωπική οργάνωση που κάνει τόσο σπουδαία δουλειά στον τομέα της ψυχικής υγείας.

Είμαι παντρεμένη μαμά δύο υπέροχων αγοριών. Μου αρέσει να περνάω χρόνο σε εξωτερικούς χώρους, να περπατάω, να περιποιούμαι τον κήπο και το σπίτι μου στο σπίτι και να φροντίζω τα κοτόπουλα μου. Είμαι δεινός μάγειρας και απολαμβάνω πραγματικά να τρώω έξω και να δοκιμάζω νέο φαγητό.»

Schreibe einen Kommentar