Διαγωνισμός Παιδικού Βιβλίου – Ξεκινήστε Υποψηφιότητες! – Η ζωή στο Νο.27

0
Διαγωνισμός Παιδικού Βιβλίου – Ξεκινήστε Υποψηφιότητες!  – Η ζωή στο Νο.27

Πολλά παιδιά έχουν αγωνιστεί κατά τη διάρκεια της τρέχουσας πανδημίας, προσαρμοσμένα σε πολλές αλλαγές και επιδεικνύοντας απίστευτη ανθεκτικότητα.

Έτσι, παράλληλα με τις ημέρες δραστηριότητάς μας και τις λέσχες μετά το σχολείο στον κήπο θεραπείας Brackley και την αποστολή των πακέτων πόρων Growing for Wellbeing, θέλουμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κρατήσουμε τα παιδιά με κίνητρο, έμπνευση και αγάπη για την υπέροχη ύπαιθρο.

Γι‘ αυτό, διοργανώνουμε έναν ειδικό διαγωνισμό για πέντε απίστευτα παιδιά για να κερδίσουν ένα αντίτυπο του βιβλίου μου «ΜΠΟΡΕΙΣ να καλλιεργήσεις το δικό σου φαγητό». Ένα ξεχωριστό παιδί δεν θα λάβει μόνο το βιβλίο μου, αλλά και την πλήρη συλλογή βιβλίων της σειράς YOU CAN που κυκλοφορεί από την HarperCollins.

Τα διαδραστικά βιβλία αναφοράς είναι γραμμένα και σχεδιασμένα για παιδιά ηλικίας 7 – 11 ετών, αλλά θα μπορούσαν να είναι κατάλληλα για όλες τις ηλικίες.

Τρόπος εισαγωγής:

Είναι στο χέρι σας να αρχίσετε να υποβάλλετε υποψηφιότητες – γνωρίζετε ένα παιδί που ήταν σούπερ σταρ ή που δυσκολεύτηκε πραγματικά κατά τη διάρκεια της πανδημίας και του lockdown που θα μπορούσε να κάνει με μια μικρή έκπληξη;

Λοιπόν, ενημερώστε μας ποιοι είναι και γιατί τους προτείνετε! Μπορείτε να το κάνετε αυτό στέλνοντάς μας email στη διεύθυνση [email protected] ή προσθέτοντας την υποψηφιότητά σας σε οποιαδήποτε από τις αναρτήσεις διαγωνισμών κοινωνικών μέσων Facebook, Ίνσταγκραμ ή Κελάδημα.

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής υποψηφιοτήτων είναι η 31η Μαρτίου.

Στη συνέχεια θα ειδοποιήσουμε τους επιλεγμένους νικητές και θα ζητήσουμε την ταχυδρομική διεύθυνση των υποψηφίων για να τους στείλουμε τα βιβλία τους.

Οροι και Προϋποθέσεις:
1. Λάβετε υπόψη ότι ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός μόνο σε συμμετέχοντες στο Ηνωμένο Βασίλειο.
2. Αυτός ο διαγωνισμός δεν διεξάγεται σε σχέση με καμία πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

Schreibe einen Kommentar