Εξατομικευμένες ιδέες δώρων για γυναίκες, άνδρες και παιδιά

0

Η εύρεση του τέλειου δώρου για κάποιον μπορεί να είναι μια δύσκολη δουλειά μερικές φορές. Αυτές οι εξατομικευμένες ιδέες δώρων είναι ιδανικές για φίλους, συζύγους, αφεντικά, συναδέλφους και πολλά άλλα! Βρείτε κάτι για σχεδόν όλους στη ζωή σας!

Όταν αγοράζετε δώρα, δεν χρειάζεται μόνο να βάλετε το όνομα κάποιου, μπορείτε να βάλετε ένα ψευδώνυμο ή κάτι που υποδηλώνει ένα εσωτερικό αστείο. Το να κάνεις τους ανθρώπους να γελούν είναι ένα δώρο από μόνο του.

Εξατομικευμένες ιδέες δώρων

Έχω μερικές αναρτήσεις οδηγών δώρων στον ιστότοπό μου. Όπως… Ιδέες για δώρα σε αγροικία και δώρα για τους λάτρεις του κοτόπουλου. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει και αυτά εάν εξακολουθείτε να μην έχετε έμπνευση!

Εξατομικευμένες ιδέες δώρων για άνδρες

Εξατομικευμένα δώρα για αυτόν

Όταν αγοράζετε για άνδρες, σκεφτείτε το man cave. Ουίσκι, μπύρα, ποδόσφαιρο και ίσως ένα ρολόι ή ένα πορτοφόλι. Ένα εξατομικευμένο πορτοφόλι είναι ένα υπέροχο δώρο που μπορούν να κάνουν τα παιδιά στον μπαμπά τους. Το κουβαλάνε καθημερινά και σκέφτονται τα παιδιά τους κάθε φορά που το χειρίζονται!

Εξατομικευμένες ιδέες δώρων για γυναίκες

Εξατομικευμένες ιδέες δώρων για εκείνη

Έκανα το καλύτερο δυνατό με αυτό. Δυστυχώς, κάθε φορά που κοιτάτε δώρα για «αυτήν» ή «γυναίκες», φαίνεται ότι είναι πάντα συνδεδεμένο με το να είστε μαμά ή σύζυγος, όπως ένα δαχτυλίδι με τα ονόματα του παιδιού σας ή κάτι που είναι περισσότερο για ένα ζευγάρι. Σαν ένα ξύλο κοπής με το όνομα ή το επίθετο του συζύγου και της συζύγου.

Αυτά τα «δώρα» μπορεί να είναι ωραία τις πρώτες δύο φορές που τα λαμβάνει μια γυναίκα. Ωστόσο, όταν το συνδυάζεις με το να πάρεις τηγάνια για τα Χριστούγεννα και μια σφουγγαρίστρα για τα γενέθλιά σου, πιστέψτε με, αρχίζει να σας τρώει ότι δεν έχετε ταυτότητα.

Έτσι, την επόμενη φορά, πάρτε της μια μέρα στο σπα ή στο σαλόνι. Τι της αρέσει? Πες της ΑΥΤΟ!

Εξατομικευμένες ιδέες δώρων για παιδιά

Εξατομικευμένες ιδέες δώρων για παιδιά

Βρήκα μερικές ωραίες ιδέες για παιδιά. Έχω ακόμα μερικά αντικείμενα που μου δόθηκαν ως παιδί που έχουν το όνομά μου πάνω τους και εξακολουθώ να τα λατρεύω!

Μια άλλη ωραία ιδέα λοιπόν είναι να κάνετε εξατομικευμένα δώρα χρησιμοποιώντας το Cricut! Προχωρήστε στο 100 κατευθύνσεις για να δείτε την ανάρτησή τους!

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτεστε!… Αφήστε μου ένα σχόλιο!

Μοιραστείτε το στο Pinterest!

Ιδέες εξατομικευμένων δώρων

Schreibe einen Kommentar