Κορυφαίες συμβουλές για ανοιξιάτικη τροφή

2
Κορυφαίες συμβουλές για ανοιξιάτικη τροφή

Τι είναι η τροφή;

Αρχικά, μπορεί να αναρωτιέστε τι είναι η αναζήτηση τροφής και τι σημαίνει; Λοιπόν σύμφωνα με το Λεξικό Cambridgeαναζήτηση τροφής σημαίνει να πας από θέση προς την θέση ερευνητικός για πράγματα που μπορείς τρώω ή χρησιμοποιήστε για παράδειγμα:

Η άνοιξη είναι μια εποχή αναγέννησης. Ένα κάλεσμα να αφήσετε πίσω το σκοτάδι του χειμώνα και να κατευθυνθείτε έξω για ηλιοφάνεια και μεγαλύτερες μέρες. Η μετατόπιση από το χειμώνα στην άνοιξη συμβαίνει γρήγορα, παρέχοντας τη βασική αλήθεια στη φράση «η άνοιξη έχει ξεπηδήσει». Μπορεί μια μέρα να φτυαρίζετε το δρόμο και μετά να δείτε ένα λάχανο λάχανο να σπρώχνει πάνω στο χιόνι την επόμενη. Ο φυτικός κόσμος υφίσταται τη μεταμόρφωση από χειμερινή αποθήκευση και λήθαργο στην ανοιξιάτικη ανάπτυξη και επέκταση. Αυτό κάνει την άνοιξη μια υπέροχη εποχή για να βγείτε έξω και να αναζητήσετε τροφή.

Αυτή η ανάρτηση μπορεί να περιέχει συμβεβλημένους υπερσυνδέσμους. Διαβάστε την πλήρη αποκάλυψη εδώ.

Πριν ξεκινήσετε το ταξίδι αναζήτησης τροφής, υπάρχουν μερικές συμβουλές και κόλπα για να κρατήσετε εσάς και τον κόσμο των φυτών ασφαλή:

  • Προσδιορίστε σωστά το φυτό. Να είστε πάντα 100% σίγουροι για την ταυτότητα του φυτού πριν τη συγκομιδή και την κατανάλωση. Πολλά φυτά έχουν δηλητηριώδη όψη, επομένως είναι επιτακτική ανάγκη να μπορείτε να αναγνωρίσετε με βεβαιότητα. Δώστε προσοχή στο παλιό ρητό „όταν έχετε αμφιβολίες, πέτα το έξω“. Υπάρχει μια σειρά από εξαιρετικά βιβλία αναγνωριστικών φυτών στην αγορά που καλύπτουν τις περισσότερες γεωγραφικές περιοχές. Μπορείτε επίσης να βρείτε μαθήματα αναζήτησης τροφής στην περιοχή σας που μπορεί να είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να μάθετε για τα τοπικά φυτά.
  • Ασκήστε τη βιώσιμη συγκομιδή για κάθε φυτό που συγκομίζετε. Ποτέ μην παίρνετε περισσότερα από όσα χρειάζεστε και φροντίστε να αφήσετε αρκετά για να επιβιώσουν και να ευημερήσουν τα φυτά. Λάβετε υπόψη σας ότι εκτός και αν εξολοθρεύετε ένα χωροκατακτητικό είδος, η αναζήτηση τροφής δεν πρέπει ποτέ να επηρεάζει αρνητικά την επιβίωση του πληθυσμού των φυτών. Αφιερώστε χρόνο για να μάθετε ποια φυτά είναι χωροκατακτητικά στην περιοχή σας και ποια φυτά κινδυνεύουν με εξαφάνιση και δεν πρέπει ποτέ να συλλέγονται.
  • Τροφοδοτήστε σε περιοχές που γνωρίζετε ότι είναι καθαρές και δεν έχουν υποβληθεί σε επεξεργασία με χημικά. Να είστε προσεκτικοί με την αναζήτηση τροφής κατά μήκος των δρόμων και κάτω από ηλεκτροφόρα καλώδια.
  • Συγκομιδή οργάνων υπόγειας αποθήκευσης. βολβοί, κόνδυλοι, ριζώματα κ.λπ. με πρόσθετη προσοχή καθώς η συγκομιδή μπορεί να σκοτώσει το φυτό. Οι αρχές της άνοιξης και τα τέλη του φθινοπώρου είναι οι καλύτερες στιγμές για τη συλλογή οργάνων υπόγειας αποθήκευσης, καθώς η ενέργεια του φυτού διατηρείται κάτω από το έδαφος. Στα τέλη της άνοιξης και το καλοκαίρι, το φυτό θα ανακατευθύνει την ενέργεια στην ανάπτυξη πάνω από το έδαφος και την παραγωγή λουλουδιών και σπόρων. Μερικά παραδείγματα άφθονων ριζών για τροφή την άνοιξη είναι το κιχώριο, η πικραλίδα και η κολλιτσίδα.
  • Αναζητήστε τα φυλλώδη πράσινα, καθώς είναι τα αστέρια της ανοιξιάτικης αναζήτησης τροφής. Αυτό το φρέσκο ​​φαγητό είναι διαθέσιμο πολύ πριν αρχίσουν να παράγουν οι κήποι μας. Στις περισσότερες περιοχές, υπάρχουν αρκετά φυλλώδη πράσινα για να διαλέξετε. Η πικραλίδα, το ρεβίθιο, το αρνίσιο τέταρτο, η μουστάρδα σκόρδου και η βιολέτα είναι όλα συνήθως κτηνοτροφικά χόρτα. Κάντε κάποια έρευνα για να βρείτε ποια χόρτα τρώγονται καλύτερα ωμά και ποια γεύση είναι καλύτερα στον ατμό ή σοταρισμένα.

Βγάλτε τις λαστιχένιες μπότες και τα εργαλεία κήπου και βγείτε έξω για μια περιπέτεια αναζήτησης τροφής. Η αναζήτηση τροφής είναι δωρεάν και μπορεί να προσφέρει μια φρέσκια και νόστιμη προσθήκη στο επόμενο γεύμα σας. Εκμεταλλευτείτε πλήρως την ανοιξιάτικη αναζήτηση τροφής καθώς το καλοκαίρι είναι προ των πυλών!

Sarah Bacon – συγγραφέας, blogger, βοτανολόγος και λάτρης όλων των πραγμάτων σε εξωτερικούς χώρους

Πηγή άρθρου: https://EzineArticles.com/expert/Sarah_Bacon/2528378

Πηγή άρθρου: http://EzineArticles.com/9915758

Ξεκινήστε να αναζητάτε τροφή αυτή την άνοιξη για δωρεάν τοπικές πηγές φυτών

Περισσότεροι πόροι αναζήτησης τροφής που προτείνουμε:


Schreibe einen Kommentar