Μην χάσετε το παράθυρο για την αποκόλληση και τον αερισμό του γκαζόν σας

1
Μην χάσετε το παράθυρο για την αποκόλληση και τον αερισμό του γκαζόν σας

Μην χάσετε το παράθυρο για την αποκόλληση και τον αερισμό του γκαζόν σας

Χωρίς κατηγορία – 14 Ιουνίου 2017

Αισθάνεστε αυτό το κύμα καύσωνα Τορόντο; Το καλοκαίρι δεν φτάνει επίσημα μέχρι την επόμενη εβδομάδα, αλλά ο ήλιος έχει βγει και είμαστε τόσο χαρούμενοι. Όμως, με τον καιρό να πιέζει τις 25°, αυτές είναι οι τελευταίες μέρες για να αποκομίσετε το μέγιστο όφελος από την αποκόλληση και τον αερισμό του γκαζόν σας. Αν νομίζατε ότι χάσατε το παράθυρο, μην φοβάστε! Το Elm Landscaping είναι εδώ για να κάνει το γκαζόν σας να δείχνει το καλύτερο αυτό το καλοκαίρι.


Τι είναι το Dethaching;


„Αποκόλληση“ είναι η μηχανική αφαίρεση αυτού του ανώτερου στρώματος νεκρού χλοοτάπητα (που ονομάζεται „thatch“) που όλοι βλέπουμε στις αρχές της Άνοιξης. Αυτό το στρώμα δυσκολεύει το γρασίδι σας να πάρει το νερό και τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται απεγνωσμένα. Η αποκόλληση είναι κάτι περισσότερο από αυτή την αρχική τσουγκράνα των φύλλων του φθινοπώρου από το γκαζόν σας. Μια σωστή τσουγκράνα αποκόλλησης θα βάλει τα δόντια βαθιά στο γρασίδι και θα εξασφαλίσει την πλήρη αφαίρεση του αχύρου

Οι περισσότεροι χλοοτάπητες στο Τορόντο είναι ένας συνδυασμός χόρτων δροσιάς και ζεστής εποχής. Τώρα είναι το τελευταίο παράθυρο του χρόνου για να ξεκολλήσετε το γκαζόν σας ενώ βρίσκεται ακόμη σε περίοδο ακμής ανάπτυξης. Αυτό σημαίνει γρήγορη ανάκαμψη από τη διαδικασία αποκόλλησης.

αερισμού


Γιατί Dethatch;


  • Η αποκόλληση είναι το πρώτο βήμα για την υγιή φροντίδα του γκαζόν όλο το καλοκαίρι.
  • Αφαιρέστε το ανθυγιεινό στρώμα πάνω από το γρασίδι σας
  • Εξασφαλίστε ίση σπορά σε ολόκληρο το γρασίδι σας

Τι είναι ο αερισμός;


Το Core Aeration βοηθά στην ανακούφιση από βαθιά συμπιεσμένο γρασίδι και προάγει την ανάπτυξη. Η διαδικασία αφαιρεί μικρούς πυρήνες χώματος και αχύρου από το γρασίδι σας για να δημιουργήσει ένα κανάλι για το νερό και το οξυγόνο που μπορεί να ταξιδέψει. Ο αερισμός αποτρέπει έναν κήπο γεμάτο προβλήματα, όπως κακή αποστράγγιση, ανομοιόμορφη ανάπτυξη και καφέ μπαλώματα.

Ο αερισμός αργά την άνοιξη είναι ευεργετικός στην πόλη μας, όπου το γρασίδι συμπιέζεται ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του μακρύ χειμώνα. Αυτός είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να αντιμετωπίσετε τυχόν πρώιμα ζιζάνια που έχουν δημιουργηθεί, πριν ανθίσουν. Επειδή το Τορόντο έχει τόσο ακραίες καιρικές συνθήκες, οι περισσότεροι από τους χλοοτάπητες μας αποτελούνται από χόρτα δροσιάς και ζεστής εποχής που επωφελούνται από τον αερισμό στα τέλη της Άνοιξης και στις αρχές του καλοκαιριού.

αερισμού


Γιατί αερισμός;


  • Μειώνει τη συμπίεση του εδάφους
  • Επιτρέπει το νερό, τον αέρα και τα θρεπτικά συστατικά στο ριζικό σύστημα του γκαζόν σας
  • Δίνει το μέγιστο στην υπερσπορά που γίνεται στις αρχές της άνοιξης
  • Κάνει το γκαζόν σας ανθεκτικό στην ξηρασία
  • Διατηρεί το χρώμα φωτεινό και υγιές

Η Elm Landscaping θέλει να καλωσορίσει αυτό το κύμα καύσωνα επειδή οι χλοοτάπητες μας είναι έτοιμοι για αυτό.
Καλέστε σήμερα στο 647 694 2911 για να κάνετε κράτηση για την αποκόλληση και τον αερισμό πυρήνα.
Δώστε στο γρασίδι σας μια ανάσα φρέσκου αέρα και ετοιμαστείτε για το καλοκαίρι.

Schreibe einen Kommentar