Ξεκινήστε το καλοκαιρινό σας έργο εξωραϊσμού σήμερα

0
Ξεκινήστε το καλοκαιρινό σας έργο εξωραϊσμού σήμερα

Ξεκινήστε το καλοκαιρινό σας έργο εξωραϊσμού σήμερα!

Χωρίς κατηγορία – 15 Φεβρουαρίου 2018

2 Φεβρουαρίουnd σηματοδότησε τα μισά του χειμώνα και, φυσικά, η μέρα της μαρμότας. Οι αγριόχοιροι σε όλο τον Καναδά προέβλεψαν ότι θα έχουμε νωρίς την άνοιξη, πράγμα που σημαίνει ότι ήρθε η ώρα να αρχίσετε να σχεδιάζετε το καλοκαιρινό σας έργο εξωραϊσμού! Τώρα είναι η τέλεια στιγμή για να αρχίσετε να σκέφτεστε τον κήπο των ονείρων σας – και το Elm Landscaping είναι εδώ για να σας βοηθήσει.

Όσο κι αν θα θέλαμε απλά να «συμβούν» τέλειοι κήποι, είναι το αποτέλεσμα προσεκτικού σχεδιασμού που ξεκινά όταν υπάρχει ακόμα χιόνι στο έδαφος. Ξεκινάμε τη διαδικασία στον πίνακα σχεδίασης. Οι ειδικοί μας στο σχεδιασμό τοπίου θα συνεργαστούν μαζί σας σε κάθε βήμα για να κάνετε το όνειρό σας πραγματικότητα. Ίσως έχετε ένα σχέδιο σημείο προς σημείο για τον κήπο σας ή ίσως έχετε απλώς μια σπίθα έμπνευσης. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ξεκινάμε παίρνοντας το σχέδιο σε χαρτί και επεξεργαζόμενοι το από την κατασκευή έως τη φύτευση έως τη συντήρηση.

Ίσως έχετε ένα σχέδιο σημείο προς σημείο για τον κήπο σας,
ή ίσως έχετε απλώς μια σπίθα έμπνευσης.

Ξεκινάμε τη διαδικασία με μια συζήτηση για τις αρχικές έννοιες και τις μετατρέπουμε σε κλιμακωτά εννοιολογικά σχέδια που είναι έγχρωμα και αρχιτεκτονικής ποιότητας. Μπορείτε να αισθάνεστε σίγουροι ότι το σχέδιό σας πληροί τις προδιαγραφές σας και θα παρουσιάσει το υπαίθριο καταφύγιό σας.

Ας ξεκινήσουμε!

καλοκαιρινό έργο εξωραϊσμούΜόλις έχουμε ένα σχέδιο σε εφαρμογή, θα εκπλαγείτε πόσο σύντομα μπορούμε να ξεκινήσουμε. Υπάρχουν τόσα πολλά που μπορείτε να κάνετε στις αρχές της άνοιξης για να κάνετε την αυλή και τον κήπο σας να φαίνονται πλούσιοι το καλοκαίρι. Εάν θέλετε να δουλέψετε με κάποια υπάρχοντα δέντρα και θάμνους, αυτή είναι η καλύτερη στιγμή για να ξεκινήσετε το κλάδεμα. Αυτό θα ενθαρρύνει την υγιή ανάπτυξη και θα εμποδίσει την αυλή σας να φαίνεται μεγαλωμένη. Τα χειμωνιάτικα ζιζάνια αρχίζουν τώρα να τρυπώνουν καθώς το χιόνι αρχίζει να λιώνει. Τώρα είναι η ώρα να αρχίσετε να θεραπεύετε τα ενοχλητικά ζιζάνια και να αποτρέψετε τη μελλοντική ανάπτυξη.

Το Elm landscaping προσφέρει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές υπηρεσίες. Η ομάδα μας είναι γνωστή για τις λεπτές λεπτομέρειες και τις τελευταίες πινελιές. Ξεκινήστε να σχεδιάζετε το έργο σας σήμερα και αξιοποιήστε στο έπακρο το καλοκαίρι έχοντας ένα ολοκληρωμένο έργο τη στιγμή που ο καιρός ζεστάνει. Μειώστε το άγχος ξεκινώντας τα καλοκαιρινά σας σχέδια εξωραϊσμού. Η ομάδα κατασκευής μας προσφέρει εξατομικευμένα έργα που περιλαμβάνουν:

  • Τοίχοι εμπλοκής & αντιστήριξης
  • Τοιχοποιία & Φυσική Πέτρα
  • Ξυλουργική- Περιφράξεις, Καταστρώματα, Πέργολες & Υπόστεγα
  • Φωτισμός

Φανταστείτε τον εαυτό σας να απολαμβάνει ένα ποτό στην όμορφη αυλή σας που περιβάλλεται από έναν καταπράσινο κήπο αυτό το καλοκαίρι. Τώρα είναι η ώρα να αρχίσετε να κάνετε αυτό το όνειρο πραγματικότητα. Το Elm Landscaping είναι εδώ για να σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε το όραμά σας και να ξεκινήσετε τον κήπο σας σήμερα. Καλέστε το Elm Landscaping για να ξεκινήσετε το καλοκαιρινό σας έργο εξωραϊσμού και αρχίστε να κάνετε ζεστές σκέψεις.

Schreibe einen Kommentar