Σελίδες χρωματισμού φυτών | Εκτυπώσιμες σελίδες χρωματισμού

0
Σελίδες χρωματισμού φυτών |  Εκτυπώσιμες σελίδες χρωματισμού

Δεν ξέρω για εσάς, αλλά μου αρέσει να χρωματίζω. Ναι, είμαι σχεδόν 40 και εξακολουθώ να έχω ένα παιδικό πάθος για το χρωματισμό. Σε εμένα και στα έφηβα αγόρια μου αρέσει να εκφραζόμαστε με καλλιτεχνικούς τρόπους. Μας αρέσει να σχεδιάζουμε και να χρωματίζουμε μαζί! Ωστόσο, αυτές οι σελίδες χρωματισμού απευθύνονται περισσότερο στους λάτρεις των φυτών. Αυτά τα σελίδες χρωματισμού φυτών είναι τέλειες σελίδες ζωγραφικής για ενήλικες για να καταπολεμήσετε την πλήξη σε μια βροχερή μέρα.

Θέλετε να δείτε μερικές βροχερές μέρες πλήξης για παιδιά; Έχω πάρα πολλές ιδέες για σένα!

Αυτά είναι μόνο ψηφιακά αρχεία, ΔΕΝ ΘΑ λάβετε φυσικό προϊόν!

Υπάρχουν μερικές διαφορετικές εκδόσεις κάθε πακέτου χρωματισμού.

Οι σελίδες χρωματισμού φυτών τσαγιού έχουν δύο εκδόσεις. Ένα με κατατοπιστικά λόγια και ένα χωρίς λόγια. Διαφορετικά, είναι πανομοιότυπα. Και τα δύο συνοδεύονται από 23 σελίδες ζωγραφικής σε τεϊόδεντρο. Είναι εξαιρετικά για βοτανολόγους, κηπουρούς κ.λπ.…

Προειδοποίηση: Οι σελίδες ζωγραφικής τεϊόδεντρου έχουν μερικές συνταγές και προτάσεις χρήσεων για το έλαιο τεϊόδεντρου. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, συμβουλευτείτε έναν γιατρό πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε προϊόν που παρασκευάζεται με τεϊόδεντρο. Χρησιμοποιείτε πάντα ένα έλαιο μεταφοράς με αιθέριο έλαιο. Επίσης, να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί με τα κατοικίδια ζώα (διάχυση), το ευαίσθητο δέρμα σε ενήλικες και μωρά και σε περίπτωση κατάποσης. Είστε υπεύθυνοι να κάνετε τη δική σας έρευνα, να συμβουλευτείτε έναν γιατρό, πριν δημιουργήσετε οποιαδήποτε προϊόντα και τα χρησιμοποιήσετε, και αναγνωρίζετε ότι το κάνετε με δική σας ευθύνη.

Σελίδες χρωματισμού φυτών – Εκτυπώσιμες σελίδες χρωματισμού για ενήλικες

Πακέτα χρωματισμού φυτών διαθέσιμα σήμερα

Μετάβαση στην κατηγορία

συσκευασία τεϊόδεντρου χωρίς ΛΟΓΙΑ…

Αυτό το πακέτο χρωμάτων έχει 23 σελίδες χρωματισμού. Κοστίζει $5.

Πάρτε αυτόν τον κωδικό για να λάβετε έκπτωση 2 $. ΚΩΔΙΚΟΣ: “springlove03”

Αγοράστε

Μπορείτε να τα αγοράσετε στο Gumroad. Χρησιμοποιώ αυτόν τον ιστότοπο για να πουλήσω τα εκτυπώσιμά μου. Είναι απλά πιο εύκολο για μένα και τους πελάτες. Παίρνουν paypal και μεγάλες πιστωτικές κάρτες. Διευκολύνει το check out για τον πελάτη χωρίς να χρειάζεται να έχω κατάστημα στον ιστότοπό μου! Κάτι που θα μου έπαιρνε πολλή δουλειά και χρήματα…


Σελίδες χρωματισμού φυτών τσαγιού με λέξεις

Αυτό το πακέτο χρωμάτων έχει 23 σελίδες χρωματισμού. Κοστίζει $5

Πάρτε αυτόν τον κωδικό για να λάβετε έκπτωση 2 $ για περιορισμένο χρονικό διάστημα! ΚΩΔΙΚΟΣ: “timeforspring45”

Όταν κάνετε λήψη του στοιχείου, δεν θα έχετε το πορτοκαλί, το πράσινο ή άλλα χρώματα. Μόλις το πρόσθεσα σε μερικά από αυτά για προβολή του ιστολογίου. Επίσης, το υδατογράφημα δεν θα υπάρχει στη λήψη. Μόνο ένας σύνδεσμος για να σας υπενθυμίσει πού βρήκατε αυτές τις σελίδες χρωματισμού, σε περίπτωση που θα θέλατε περισσότερα στο μέλλον!

Αγοράστε

Αγοράστε

Συσκευασία χρωματισμού κάκτων

Λατρεύω αυτές τις σελίδες ζωγραφικής για Κάκτους και άλλες χυμώδεις σελίδες, γιατί είναι αστεία λογοπαίγνια. Είναι τόσο διασκεδαστικό να χρωματίζονται για ενήλικες και προσφέρουν ένα καλό γέλιο κάθε φορά που χρωματίζετε ένα!

Αγοράστε

Αγοράστε

Πακέτο χρωματισμού κηπουρικής

Αυτό το πακέτο συνοδεύεται από συνολικά 21 σελίδες ζωγραφικής! Αυτό το πακέτο κοστίζει $5.

Πάρτε το κουπόνι και κερδίστε έκπτωση 2$! ΚΩΔΙΚΟΣ: “Gardenpeazy”

Αγοράστε

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτεστε!… Αφήστε μου ένα σχόλιο!

Μοιραστείτε το στο Pinterest!

Σελίδες χρωματισμού φυτών εικόνα pinterest

Schreibe einen Kommentar