Σπιτικό Υφασμάτινο & Ανανεωτικό Αέρα „Febreze“.

Σπιτικό Υφασμάτινο & Ανανεωτικό Αέρα „Febreze“.

September 29, 2022 0 Von admin

Ιούλ

19

Σπιτικό Febreze με 2 μόνο υλικά! Μυρίζει τόσο ωραία και θα ανανεώσει ολόκληρο το σπίτι σας. Χρησιμοποιήστε το ως ανανεωτικό υφασμάτων, αποσμητικό χώρου ή οικιακό καθαριστικό!

Σπιτικό Febreze σε μπουκάλι σπρέι φτιαγμένο με μόνο 2 υλικά!  |  MrsHappyHomemaker.com

Χρησιμοποιώ αυτό το απλό μικρό παρασκεύασμα εδώ και μερικά χρόνια και καθώς ξαναγέμιζα το μπουκάλι μου, αποφάσισα να πάω εδώ πολύ γρήγορα και να σας πω για αυτό που αναφέρω ως «My Homemade Febreze».

Τώρα, δεν μυρίζει σαν Febreze ούτε έχει κανένα από τα συστατικά που έχει το Febreze. Έτσι, αν περιμένετε μια συνταγή αντιγραφής – δεν είναι αυτό. Μυρίζει υπέροχα, με μια πραγματικά «καθαρή» μυρωδιά. Και το χρησιμοποιώ όπως θα χρησιμοποιούσα ανανεωτικό υφασμάτων febreze ή οποιοδήποτε άλλο αποσμητικό χώρου, εκτός από το ότι το χρησιμοποιώ επίσης για να σκουπίζω τους πάγκους μου και άλλα τέτοια. Κάνει όλο το σπίτι να μυρίζει πολύ καλά.

Επιπλέον, είναι εξαιρετικά εύκολο με μόνο 2 συστατικά αναμεμειγμένα σε ένα μπουκάλι ψεκασμού. χρησιμοποιώ Καθαρίστε το αιθέριο έλαιο από το Eden’s Garden που αγοράζω στο Amazon. Δεν έχω βρει ποτέ άλλο αιθέριο έλαιο που να μυρίζει τόσο «καθαρό» όσο αυτό και το λατρεύω. Αυτό δεν είναι κανενός είδους χορηγούμενη ανάρτηση – και η εταιρεία δεν είναι από αυτές τις εταιρείες αιθέριων ελαίων που πρέπει να αγοράσετε μέσω ενός αντιπροσώπου πωλήσεων σπιτιού. Μπορείτε να το βάλετε μέσα μέγεθος 1 oz εδώ & μπορείς να πάρεις ένα μεγάλο μπουκάλι από αυτό (4 oz) εδώ. συνήθως παίρνω τα μεγάλα μπουκάλια γιατί η αξία είναι συνήθως καλύτερη με αυτόν τον τρόπο – και αφού ξέρω ότι μου αρέσει, ξέρω ότι θα το χρησιμοποιήσω όλο. Αλλά, αν δεν το έχετε δοκιμάσει ποτέ πριν – α Μπουκάλι 1 oz μπορεί να είναι καλύτερα, ώστε να είστε σίγουροι ότι σας αρέσει πραγματικά πρώτα.

Σπιτικό Febreze σε μπουκάλι σπρέι φτιαγμένο με μόνο 2 υλικά!  |  MrsHappyHomemaker.com

Η «συνταγή» είναι απλώς νερό με προσθήκη αιθέριου ελαίου Purify. Συνήθως χρησιμοποιώ μια αναλογία 1 φλιτζάνι νερό προς περίπου 12 σταγόνες αιθέριο έλαιο… αλλά μπορείτε πάντα να προσθέσετε λίγο περισσότερο ή λιγότερο αν θέλετε. Απλώς το βάζω μέσα το μπουκάλι σπρέι μου & ψεκάστε το γύρω από το σπίτι για μια άμεση ανανέωση. Μου αρέσει επίσης να χρησιμοποιώ αυτόν τον συνδυασμό ο διαχύτης μου. Απλώς μυρίζει τόσο καθαρό.

Σπιτικό ‚Febreze‘ Fabric & Air Refresker

  • 10-12 σταγόνες από Καθαρίστε το αιθέριο έλαιο (χρησιμοποιήστε λίγο περισσότερο ή λιγότερο ανάλογα με τις προτιμήσεις σας!)
  • 1 φλιτζάνι νερό
  • Συνδυάστε όλα τα υλικά σε ένα μπουκάλι ψεκασμού και ανακινήστε. Χρησιμοποιήστε το όπως θα χρησιμοποιούσατε ανανεωτικό υφασμάτων ή ανανεωτικό αέρα.
  • Μου αρέσει επίσης να το χρησιμοποιώ ως ελαφρύ οικιακό καθαριστικό. Μυρίζει τόσο ωραία!Είμαι συμμετέχων στο Πρόγραμμα Συνεργατών της Amazon Services LLC, ένα πρόγραμμα διαφήμισης θυγατρικών που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει ένα μέσο για να κερδίζουμε χρεώσεις μέσω σύνδεσης με Amazon.com και συνδεδεμένες τοποθεσίες. Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας για να συνεχίσετε να λειτουργεί αυτός ο ιστότοπος!

Σπιτικό Febreze σε μπουκάλι σπρέι φτιαγμένο με μόνο 2 υλικά!  |  MrsHappyHomemaker.com