Συμβουλές για ανθοπωλεία: Σάββατο για μικρές επιχειρήσεις – Floranext

1
Συμβουλές για ανθοπωλεία: Σάββατο για μικρές επιχειρήσεις – Floranext

Το Σάββατο των Μικρών Επιχειρήσεων έχει γίνει παράδοση εορταστικής περιόδου, καθώς πέφτει το Σάββατο μετά την Ημέρα των Ευχαριστιών. Φέτος, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Νοεμβρίου.

Αυτή η ξεχωριστή ημέρα έχει σκοπό να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να ψωνίσουν σε τοπικά, κοινοτικά καταστήματα εν μέσω της ώθησης των μεγάλων καταστημάτων που συνοδεύουν τη Black Friday και την Cyber ​​Monday. Οι κοινότητες ενθαρρύνουν τους αγοραστές να υποστηρίξουν μικρές επιχειρήσεις, όπως ανθοπωλεία, εντός της κοινότητάς τους, προκειμένου να βοηθήσουν την τοπική οικονομία.

Με τους καταναλωτές να βρίσκουν πλέον όλο και περισσότερο έμφαση στο κίνημα #shopsmall, θα θελήσετε να επωφεληθείτε από αυτήν την ιδιαίτερη ημέρα εμπορίου! Αξιοποιήστε το για να πραγματοποιήσετε πωλήσεις και να γίνετε μέλος της κοινότητάς σας.

μαγαζί-μικρό-ανθοπωλείο-λουλούδια
εικόνα μέσω American Express

Πόροι Σαββάτου για Μικρές Επιχειρήσεις για Ανθοπωλεία

Δεν χρειάζεται να εγγράψετε την επιχείρησή σας για λουλούδια για να συμμετάσχετε σε αυτή την εκδήλωση. Ωστόσο, υπάρχουν διαθέσιμοι πόροι που μπορούν να βελτιώσουν την εμπειρία σας μέσω American Express. Δείτε τη σελίδα τους, που απευθύνεται σε ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων. Τα διαφορετικά πρότυπά τους σάς βοηθούν να δημιουργήσετε προσαρμοσμένα φυλλάδια, στοιχεία μέσων κοινωνικής δικτύωσης, πινακίδες και άλλα με το δικό σας λογότυπο.

μαγαζί-μικρό-μικρο-επιχειρείν-Σάββατο-ανθοπωλεία
εικόνα μέσω pexel

Συμβουλές Σαββάτου για Μικρές Επιχειρήσεις για Ανθοπωλεία

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να προετοιμαστείτε για αυτήν την ετήσια παράδοση και συμβουλές για να την αξιοποιήσετε στο έπακρο για την επιχείρησή σας με λουλούδια.

Επισημάνετε τον εαυτό σας ως μικρή επιχείρηση

Θέλετε να προσδιορίσετε ενεργά το ανθοπωλείο σας ως μια μικρή επιχείρηση, ιδιαίτερα μέχρι το Small Business Σάββατο. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή ο ιστότοπός σας είναι και τα δύο εξαιρετικά μέρη για να το κάνετε αυτό. Θέλετε να μοιραστείτε την ιστορία της επωνυμίας σας με την κοινότητα για να βρείτε περισσότερους πελάτες, να μιλήσετε για τους ανθρώπους πίσω από την επιχείρησή σας και τις αξίες τους, να μεταφέρετε τον σκοπό της επιχείρησής σας και να καθορίσετε τη σχέση σας με τους πελάτες σας.

ανθοπωλείο-μάρκετινγκ-προσφοράεικόνα μέσω instagram @gigilandbloom

Σκεφτείτε μια Προσφορά για Μικρές Επιχειρήσεις Σαββάτου Floral

Το Σάββατο για τις μικρές επιχειρήσεις είναι η τέλεια στιγμή για να παροτρύνετε τους πελάτες σας να ψωνίσουν μαζί σας. Δημιουργήστε κάποιο είδος έκπτωσης ή προσφορά για να επωφεληθούν από αυτούς. Μερικά παραδείγματα περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

  • Αγοράστε ένα κεντρικό κομμάτι διακοπών, κερδίστε μισή έκπτωση
  • Αγοράστε 100$ σε δωροκάρτες, λάβετε μια κάρτα μπόνους 25$
  • Ελάτε το Small Business Σάββατο για ένα δωρεάν καφέ ενώ ψωνίζετε!

κατάστημα-μικρά-γραφικά-πρότυπα

Πρότυπα γραφικών μέσω American Express

Δημιουργήστε μια καμπάνια ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Floral

Απευθυνθείτε στη λίστα επαφών σας πριν από τις διακοπές για να υπενθυμίσετε στους πελάτες την εκδήλωση και να τους υπενθυμίσετε να ψωνίσουν μαζί σας για την περίσταση! Ξεκινήστε στέλνοντάς τους email το συντομότερο δυνατό, υπενθυμίζοντάς τους την περίσταση, τονίζοντας τη σημασία των μικρών αγορών και συμπεριλαμβάνοντας τυχόν λεπτομέρειες για το τι θα προσφέρετε εκείνη την ημέρα.

Στη συνέχεια, περίπου μια εβδομάδα πριν από τις διακοπές, στείλτε ένα email υπενθύμισης. Στη συνέχεια, μια ή δύο ημέρες πριν από το Μικρό Επιχειρηματικό Σάββατο, στείλτε μια τελευταία υπενθύμιση – ίσως να τους ευχηθείτε καλή Ημέρα των Ευχαριστιών και σε αυτό το μήνυμα! Τέλος, αφού τελειώσει το Small Business Saturday, στείλτε ένα ευχαριστήριο email για να διατηρήσετε τη δυναμική και να αναγνωρίσετε όλους όσους έκαναν αγορές μαζί σας εκείνη την ημέρα.

Χρησιμοποιήστε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι το τέλειο μέρος για να διευρύνετε την απήχησή σας καθώς προετοιμάζεστε για το Σάββατο των Μικρών Επιχειρήσεων! Μοιραστείτε περιεχόμενο παρόμοιο με αυτό που συμπεριλάβατε στη σειρά email σας σχετικά με την περίσταση. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτό το εργαλείο για να αλληλεπιδράσετε με άλλες τοπικές επιχειρήσεις για να μοιραστείτε το περιεχόμενό τους σχετικά με τις διακοπές και ελπίζουμε ότι θα κάνουν το ίδιο για να σας βοηθήσουν να προσεγγίσετε περισσότερους δυνητικούς πελάτες.

Έχετε κάποιες αγαπημένες συμβουλές και κόλπα για να προετοιμαστείτε για το Σάββατο των Μικρών Επιχειρήσεων; Ρίξτε τις καλύτερες ιδέες σας παρακάτω για να βοηθήσετε τους συναδέλφους σας ανθοπώλες να βρουν επιτυχία στην κοινότητα #shopsmall!

____________

Λογότυπο Floranext

Σας ευχαριστούμε που διαβάσατε το ιστολόγιο του ανθοπωλείου Floranext. Δεσμευόμαστε να προσφέρουμε στα ανθοπωλεία τις καλύτερες πληροφορίες και συμβουλές για τη λειτουργία της επιχείρησής τους με λουλούδια. Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το λογισμικό ανθοπωλείων μας και πώς μπορείτε να αναβαθμίσετε τον ιστότοπο του ανθοπωλείου ή το σημείο πώλησης ανθοπωλείων σας.

Schreibe einen Kommentar