Συνταγή μωρομάντηλα | Σπιτικά μωρομάντηλα

0
Συνταγή μωρομάντηλα |  Σπιτικά μωρομάντηλα

Όταν τα μωρά μου ήταν μικρά, είχαν το πιο ευαίσθητο δέρμα. Είχαν κρίσεις εκζέματος. Η προσπάθεια εύρεσης προϊόντων που δεν τα έσπαγαν ήταν αρκετά αδύνατο. Γι‘ αυτό έφτιαξα το δικό μου συνταγή μωρομάντηλα.

Τελικά, κατάλαβα πώς να φτιάξω το δικό μου. Τα μαντηλάκια που αγοράζονται από το κατάστημα μπορεί να περιέχουν 10 ή περισσότερα συστατικά. Τα σπιτικά μαντηλάκια έχουν μόνο μια χούφτα υλικά!

Αυτά τα μωρομάντηλα είναι φτιαγμένα με αλόη βέρα. Η αλόη βέρα έχει πολλά οφέλη. Είναι αντιβακτηριδιακό, αντιικό και αντιμυκητιακό. (5, 6-9) Καθιστώντας το ένα υπέροχο συστατικό για μωρομάντηλα.

Φτιάχνω επίσης ένα σωρό περισσότερα σπιτικά αντικείμενα, όπως σπιτικό απολυμαντικό χεριών, ενυδατικό βούτυρο καριτέ, DIY chapstick, απορρυπαντικό ρούχων και πολλά άλλα!

Προσθήκη αιθέριων ελαίων στα μωρομάντηλα

Δεν έχω συμπεριλάβει αιθέρια έλαια στη συνταγή μου. Το σκεπτικό είναι απλό.

Είμαι αλλεργικός σε πολλά κοινά χρησιμοποιούμενα έλαια και άλλα συστατικά που προτείνονται. Για παράδειγμα, το δέρμα μου δεν ηρεμεί από τη λεβάντα ή το χαμομήλι, είναι ακριβώς το αντίθετο.

Λατρεύω τον τρόπο που μυρίζουν, αλλά το δέρμα μου τα μισεί!

Μπορείτε να προσθέσετε αιθέρια έλαια αν θέλετε. Ωστόσο, εάν χρησιμοποιείτε υφασμάτινες πάνες, είναι συνήθως καλύτερο να τις αφήσετε έξω.

Συνταγή για σπιτικά μωρομάντηλα

Είναι σπάνιο, αλλά μερικοί άνθρωποι είναι αλλεργικοί στην αλόη βέρα. Σας ενθαρρύνω να συμβουλευτείτε έναν γιατρό πριν χρησιμοποιήσετε σπιτικά προϊόντα περιποίησης σε μωρό ή παιδί.

Εργαλεία

  • 1 ρολό χαρτοπετσέτες βαρέως τύπου. Αυτά πρέπει να είναι παχιά και δυνατά.
  • Πλαστικό κουτί καφέ ή παλιό δοχείο μωρομάντηλων.

Οδηγίες

  1. Κόψτε το ρολό χαρτοπετσέτας στη μέση.
  2. Τοποθετήστε το μισό της χαρτοπετσέτας με την κομμένη πλευρά προς τα κάτω στο κουτάκι του καφέ.
  3. Προσθέστε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και ανακατέψτε καλά.
  4. Ρίξτε τα υλικά πάνω από τα μωρομάντηλα.
  5. Τοποθετήστε το καπάκι και περάστε προσεκτικά το υγρό.
  6. Στη συνέχεια, αφήστε το να καθίσει και να απορροφηθεί για τουλάχιστον 10 λεπτά.

Σημειώσεις

Εάν χρησιμοποιείτε ένα ορθογώνιο δοχείο (κυβοειδές) αντί για ένα κυκλικό δοχείο (κύλινδρο), θα πρέπει να ξετυλίξετε τη χαρτοπετσέτα και να τα απλώσετε σε μια πτυχή κάθε φορά.

Προτεινόμενα Προϊόντα

Συμμετέχουμε στο Πρόγραμμα Συνεργατών της Amazon Services LLC, ένα πρόγραμμα διαφήμισης συνεργατών που έχει σχεδιαστεί για να μας παρέχει ένα μέσο για να κερδίζουμε χρεώσεις μέσω σύνδεσης στο Amazon.com και σε συνδεδεμένους ιστότοπους.

Εσείς φτιάξατε αυτό το έργο;

Σημειώστε το ως δοκιμασμένο στο Pinterest και προσθέστε φωτογραφίες! Θα ήθελα πολύ να τους δω!

Δεν είναι εύκολο; Χρειάζονται μόνο περίπου 10 λεπτά το πολύ για να φτιάξετε τα δικά σας μωρομάντηλα! Αυτά τα μαντηλάκια συνήθως κάνουν καλά για το ευαίσθητο δέρμα. Είναι καλή ιδέα να κάνετε ένα σημείο δοκιμής, ειδικά αν τα χρησιμοποιείτε στο δέρμα του μωρού. Τα αγόρια μου είχαν εξαιρετικά ευαίσθητο δέρμα όταν ήταν μωρά. Τα μαντηλάκια που αγόρασα από το κατάστημα έκαναν να ξεσπάσουν και γι‘ αυτό επιλέγω να φτιάχνω μαντηλάκια μόνη μου.

Είναι διασκεδαστικό να φτιάχνεις σπιτικά μαντηλάκια, έτσι δεν είναι;

Φυσικά, χρησιμοποιήσαμε αυτά τα μωρομάντηλα για να καθαρίσουμε σχεδόν οτιδήποτε. Ειδικά, γνωρίζοντας ότι είναι αρκετά φθηνά στην κατασκευή τους.

Κοιτάζω τις τιμές σκουπίσματος στο κατάστημα και σκέφτομαι, ουάου, φτιάχνω το δικό μου για πένες στο δολάριο!

Επαναχρησιμοποιήσιμα μωρομάντηλα συνταγή

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ίδια συνταγή και να φτιάξετε επαναχρησιμοποιήσιμα σπιτικά μωρομάντηλα.

Αντί να χρησιμοποιείτε χαρτοπετσέτες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε παλιά μπλουζάκια. Απλώς κόψτε τα στο επιθυμητό μέγεθος και ολοκληρώστε τη συνταγή.

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτεστε!… Αφήστε μου ένα σχόλιο!

Μοιραστείτε το στο Pinterest!

Σπιτικά μωρομάντηλα Pinterest
φιλία Παρασκευή blog hop
αγρόκτημα φρέσκες Τρίτες

Schreibe einen Kommentar