Τι κάνει μια υπέροχη ανάρτηση με λουλούδια στο Instagram; – Floranext

0
Τι κάνει μια υπέροχη ανάρτηση με λουλούδια στο Instagram;  – Floranext

Με περίπου ένα δισεκατομμύριο ενεργούς χρήστες μηνιαίως (πηγή), το Instagram είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους προσέγγισης πελατών και δημιουργίας επωνυμίας. Οι ανθοκόμοι στο Instagram μπορούν να αφήσουν ένα μεγάλο σημάδι στους ακόλουθούς τους όταν χρησιμοποιούν σωστά το εργαλείο. Αλλά αυτό μπορεί να σας κάνει να αναρωτιέστε, τι αποτελεί μια δυνατή ανάρτηση στο Instagram για ανθοπωλεία;

Υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που μπορούν να βελτιώσουν τις αναρτήσεις στο Instagram για να κερδίσετε όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα από την πλατφόρμα. Εμβαθύνουμε σε αυτούς τους παράγοντες παρακάτω και ρίχνουμε μια ματιά σε πραγματικές αναρτήσεις συναδέλφων ανθοπωλών για να δείξουμε τι κάνουν σωστά.

Σχεδιάζοντας την ίδια την εικόνα

Όταν δημοσιεύετε μια φωτογραφία με λουλούδια στο Instagram, θα πρέπει πρώτα να επιλέξετε ποια εικόνα θα χρησιμοποιήσετε. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, υπάρχει τέχνη στην επιλογή της σωστής φωτογραφίας.

Θα θελήσετε να δείτε συνολικά το πλέγμα Instagram σας για να βεβαιωθείτε ότι δημιουργείτε ποικιλία στη σελίδα σας με την πιο πρόσφατη ανάρτησή σας. Για παράδειγμα, δεν θέλετε να δημοσιεύσετε πέντε φωτογραφίες στη σειρά από όλες τις ορτανσίες. Ανακατέψτε το λίγο! Θα πρέπει επίσης να βεβαιωθείτε ότι η φωτογραφία που επιλέγετε είναι αισθητικά ευχάριστη (κάτι που δεν είναι δύσκολο να γίνει με τα λουλούδια, φυσικά!) και ενδιαφέρουσα. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε μια υψηλής ποιότητας, καθαρή εικόνα που λειτουργεί με την τετράγωνη διάταξη μιας ανάρτησης στο Instagram.

Ως παράδειγμα ενός πραγματικού Instagram που τα κατάφερε καλά, ρίξτε μια ματιά στην παρακάτω ανάρτηση του Sag Harbor Florist:

Εικόνα μέσω Instagram @sagharborflorist

Δημιουργία ίντριγκας

Ένας άλλος τρόπος για να δημιουργήσετε μια νικητήρια ανάρτηση στο Instagram είναι να δημιουργήσετε ίντριγκα. Αυτό παρακινεί τους ακόλουθους να συνεχίσουν να ακολουθούν τη σελίδα σας και να συνεχίσουν να ελέγχουν ξανά για να δουν τι νέο υπάρχει. Αυτό μπορεί να γίνει κοινοποιώντας συναρπαστικές ειδήσεις ή πειράζοντας κάτι νέο στον ορίζοντα στη λεζάντα που συνοδεύει τη φωτογραφία.

Η συνάδελφος ανθοπώλης The Flora Club έκανε εξαιρετική δουλειά προσελκύοντας τους followers στην παρακάτω ανάρτησή της:

Εικόνα μέσω Instagram @thefloraclub

Χρησιμοποιήστε τα Εργαλεία

Ένα από τα σπουδαία πράγματα για το Instagram για ανθοπωλεία είναι ότι συνεχώς εξελίσσεται και η πλατφόρμα προσθέτει συνεχώς περισσότερα εργαλεία για να βελτιώσει την εμπειρία του χρήστη. Είναι σημαντικό να επωφεληθείτε από αυτά τα εργαλεία όταν δημιουργείτε τις αναρτήσεις σας στο Instagram, προκειμένου να βελτιώσετε την προβολή και την απήχησή σας.

Μερικά από αυτά τα εργαλεία περιλαμβάνουν τη χρήση του συνδέσμου αγορών για να κατευθύνετε τους οπαδούς σε προϊόντα, την προσθήκη ετικετών σε άτομα και άλλους προμηθευτές, την προσθήκη ετικέτας τοποθεσίας (γεωγραφική ετικέτα) για να προσεγγίσετε περισσότερα άτομα στην περιοχή σας, τη δημιουργία ενός τροχού βίντεο που βρίσκεται στο πλέγμα σας και τη χρήση hashtag για να αυξήσετε την απήχηση των ανθοπωλών στο Instagram.

Το Central Square Florist έκανε εξαιρετική δουλειά χρησιμοποιώντας μερικά από αυτά τα εργαλεία για να βελτιώσει την ανάρτησή του, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Εικόνα μέσω Instagram @κεντρικό τετράγωνο ανθοπωλείο

Spark Engagement

Όσο πιο αφοσιωμένοι είναι οι ακόλουθοί σας στις floral αναρτήσεις σας στο Instagram, τόσο καλύτερη προβολή θα έχετε στην πλατφόρμα και τόσο περισσότερο θα προσεγγίζετε νέους πιθανούς πελάτες. Για να δημιουργήσετε την ευκαιρία για περισσότερη αφοσίωση στη σελίδα σας, κάντε μια ερώτηση στους ακόλουθούς σας στη λεζάντα, ώστε να παρακινηθούν να αφήσουν ένα σχόλιο. Όταν σχολιάζουν, βεβαιωθείτε ότι απαντάτε και ότι σας αρέσει τα σχόλιά τους για να ενθαρρύνετε περαιτέρω αλληλεπίδραση.

Ένας άλλος τρόπος για να αυξήσετε την αφοσίωση είναι να διασφαλίσετε ότι προσθέτετε ετικέτες σε κατάλληλα άτομα ή προμηθευτές στις αναρτήσεις σας, ώστε να μπορούν να αναδημοσιεύσουν την ανάρτησή σας. Τέλος, βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε άλλους στον κλάδο και παρακείμενες βιομηχανίες, ότι κάνετε like στις αναρτήσεις τους και σχολιάζετε τις αναρτήσεις τους για να επαναφέρετε την επισκεψιμότητα στη δική σας σελίδα.

Η ανθοκόμος σας στο Λονδίνο κάνει εξαιρετική δουλειά, πυροδοτώντας την αφοσίωση και την αλληλεπίδραση με τους ακόλουθους στη σελίδα της, όπως φαίνεται παρακάτω:

Εικόνα μέσω Instagram @ο ανθοκόμος σας στο Λονδίνο

Ανθοπωλεία, ποιες είναι οι καλύτερες συμβουλές σας για μια επιτυχημένη ανάρτηση στο Instagram; Μοιραστείτε τις καλύτερες συμβουλές και κόλπα για την αύξηση της αφοσίωσης και τη βελτίωση του πλέγματος σας στην παρακάτω ενότητα σχολίων και συμπεριλάβετε τη λαβή σας στο Instagram για να μπορούμε να σας ακολουθήσουμε!

____________

Λογότυπο Floranext

Σας ευχαριστούμε που διαβάσατε το ιστολόγιο του ανθοπωλείου Floranext. Δεσμευόμαστε να προσφέρουμε στα ανθοπωλεία τις καλύτερες πληροφορίες και συμβουλές για τη λειτουργία της επιχείρησής τους με λουλούδια. Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το λογισμικό ανθοπωλείων μας και πώς μπορείτε να αναβαθμίσετε τον ιστότοπο του ανθοπωλείου ή το σημείο πώλησης ανθοπωλείων σας.

Schreibe einen Kommentar