34 Ιδέες για κάλτσες | Δώρα με νόημα για άνδρες, γυναίκες και παιδιά

0

Δυσκολεύεστε να γεμίσετε αυτές τις κάλτσες; Μερικές φορές φαίνεται λίγο δύσκολο να βρεις ιδέες για γεμιστές κάλτσες που έχουν νόημα. Ομολογώ, υπήρχαν κάποια χρόνια που δεν έβρισκα ωραία πράγματα για να τα γεμίσω. Κατέληξα να τους προσθέτω ανόητα ανόητα δώρα που δεν συνηθίζουν!

Είχατε ποτέ αυτό το θέμα; Ήθελα να το αλλάξω φέτος!

Πριν ξεκινήσουμε, μόλις έκανα μια ανάρτηση σχετικά με εξατομικευμένες ιδέες δώρων για άνδρες, γυναίκες και παιδιά. Έτσι, αν ψάχνετε για περισσότερες ιδέες για δώρα, φροντίστε να το ελέγξετε!

Ιδέες γεμίσματος για κάλτσες

Προσπάθησα πολύ σκληρά να βρω κάποια δώρα που πίστευα ότι θα χρησιμοποιούσα πραγματικά καθ‘ όλη τη διάρκεια του έτους. Υπάρχουν τέσσερις κατηγορίες, άνδρες, γυναίκες, παιδιά και μια λίστα για survivalists/preppers μόνο για διασκέδαση!

Γυναικείες κάλτσες

Οι γυναίκες μπορεί να είναι δύσκολο να ψωνίσουν μερικές φορές. Βρήκα μερικά αντικείμενα που θα μπορούσαν να κάνουν σχεδόν κάθε γυναίκα ευτυχισμένη! Ελπίζω ότι μπορείτε να βρείτε μερικές γεμιστές κάλτσες για την ιδιαίτερη κυρία της ζωής σας σε αυτήν τη λίστα που έφτιαξα.

Ιδέες γεμίσματος κάλτσας για άνδρες

Βρήκα μερικά χρήσιμα αντικείμενα που μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν οι άντρες καθ‘ όλη τη διάρκεια του έτους. Σε αυτή τη λίστα, θα βρείτε σετ γενειάδας, εξατομικευμένο ρολόι, πορτοφόλι και πολλά άλλα.

Κάλτσες για παιδιά και εφήβους

Οι εταιρείες κάνουν κάθε είδους φτηνά ασήμαντα δώρα για κάλτσες που καταλήγουν να σπάσουν μέσα σε λίγα λεπτά από το παιχνίδι μαζί τους. Ήθελα πραγματικά να μοιραστώ μερικές ιδέες που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν από τα παιδιά όλο το χρόνο, ώστε να καταλάβετε την αξία τους!

Κάλτσα γεμιστά για Preppers

Αυτές οι προμήθειες prepper είναι ιδανικές για άνδρες και γυναίκες preppers εξίσου! Υπάρχουν τόσα πολλά υπέροχα αντικείμενα που είναι αρκετά μικρά για χριστουγεννιάτικες κάλτσες! Βρήκα μερικά υπέροχα αντικείμενα για να συμπεριλάβω σε αυτήν τη λίστα, αλλά δεν ήθελα να τρελαθώ αφού υπάρχουν τόσα πολλά ωραία αντικείμενα, οπότε έκανα μερικά!

Ολοκλήρωση αγοράς The Urban Survival Site αν θέλετε να δείτε περισσότερες γεμιστές κάλτσες για preppers!

Επίσης, για περισσότερες ιδέες για δώρα, ρίξτε μια ματιά σε αυτές τις αναρτήσεις ιστολογίου που έγραψα επίσης…

Εξατομικευμένες ιδέες δώρων για γυναίκες

Η εύρεση του τέλειου δώρου για κάποιον μπορεί να είναι μια δύσκολη δουλειά μερικές φορές. Αυτές οι εξατομικευμένες ιδέες δώρων είναι ιδανικές για φίλους, συζύγους, αφεντικά, συναδέλφους και πολλά άλλα! Βρείτε κάτι για σχεδόν όλους στη ζωή σας! Όταν αγοράζετε δώρα, δεν χρειάζεται απλώς να βάλετε το όνομα κάποιου, μπορείτε να βάλετε ένα ψευδώνυμο ή κάτι άλλο…

Συνέχισε να διαβάζεις Εξατομικευμένες ιδέες δώρων για γυναίκες, άνδρες και παιδιά

Ασθένεια κοντά μου

Αρχικά έγραψα αυτήν την ανάρτηση πριν από μερικούς μήνες. Ήθελα να το δημοσιεύσω τότε, αλλά γεια, ήμουν λίγο άρρωστος και χρειαζόμουν λίγη ξεκούραση! Τώρα, που αντιμετωπίζουμε μια πιο σοβαρή ασθένεια που επιπλέει σε όλο τον κόσμο, νομίζω ότι αυτή η ανάρτηση μπορεί να σας φανεί χρήσιμη. Όταν ήμουν άρρωστος, ήμουν…

Συνέχισε να διαβάζεις Αρρώστια κοντά μου | Ιστότοποι και εφαρμογές για να μάθετε τι συμβαίνει

Τα καλύτερα μαγειρικά σκεύη από χυτοσίδηρο

Γιατί ο χυτοσίδηρος είναι τόσο δημοφιλής στις κουζίνες των σπιτιών; Τα καλύτερα μαντεμένια μαγειρικά σκεύη είναι δημοφιλή επειδή είναι ανθεκτικά, εμπλουτίζουν τα τρόφιμα με σίδερο και επειδή μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε σε εστίες μαγειρέματος, σε φούρνο, ακόμη και πάνω από φωτιά! Σοβαρά, πώς θα μπορούσες να μην σου αρέσει να μαγειρεύεις σε χυτοσίδηρο; Ένα καλά καρυκευμένο ταψί από μαντεμένιο…

Συνέχισε να διαβάζεις Τα καλύτερα μαντεμένια μαγειρικά σκεύη για την κουζίνα του σπιτιού

Σπιτικά μωρομάντηλα

Όταν τα μωρά μου ήταν μικρά, είχαν το πιο ευαίσθητο δέρμα. Είχαν κρίσεις εκζέματος. Η προσπάθεια εύρεσης προϊόντων που δεν τα έσπαγαν ήταν αρκετά αδύνατο. Γι‘ αυτό έφτιαξα τη δική μου συνταγή για μωρομάντηλα. Τελικά, κατάλαβα πώς να φτιάξω το δικό μου. Τα μαντηλάκια που αγοράζονται από το κατάστημα μπορεί να περιέχουν 10 ή περισσότερα συστατικά.…

Συνέχισε να διαβάζεις Συνταγή μωρομάντηλα | Σπιτικά μωρομάντηλα

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτεστε!… Αφήστε μου ένα σχόλιο!

Μοιραστείτε το στο Pinterest!

Κρεμαστή κάλτσα σε μανδύα διακοσμημένο για τα Χριστούγεννα.  Ιδέες για γεμιστές κάλτσες

Schreibe einen Kommentar