7 τρόφιμα και ποτά για τα οποία αξίζει να ξοδέψετε περισσότερα χρήματα

7 τρόφιμα και ποτά για τα οποία αξίζει να ξοδέψετε περισσότερα χρήματα

Juli 8, 2022 0 Von admin

Παρόλο που μπορεί να είναι εύκολο να κάνετε τις εβδομαδιαίες αγορές σας στο ίδιο σούπερ μάρκετ, αξίζει να ξοδέψετε μερικά διαφορετικά είδη φαγητού και ποτών για αυτά τα λίγα επιπλέον χρήματα. Όχι μόνο θα διαπιστώσετε ότι η γεύση και η ποιότητα των αντικειμένων μπορεί να είναι καλύτερη, αλλά μπορεί να υπάρχουν πρόσθετα οφέλη για την υγεία σε προϊόντα υψηλότερης ποιότητας που περιέχουν λιγότερα συντηρητικά.

Τα τρόφιμα καλύτερης ποιότητας παράγονται συχνά ανεξάρτητα από ειδικούς αγρότες, παραγωγούς και επιχειρήσεις, διασφαλίζοντας ότι τα χρήματα επενδύονται στην τοπική οικονομία όταν επιλέγετε να ξοδέψετε τα χρήματά σας εκεί.

Καλύτερο αλκοόλ

Μπορεί να έχουν περάσει οι μέρες που παίρνετε το φθηνότερο μπουκάλι αλκοόλ για να δοκιμάσετε να μεθύσετε με όλους τους συναδέλφους σας στο Πανεπιστήμιο και να είστε επιτέλους σε μια θέση στη ζωή σας με περισσότερα αναλώσιμα έσοδα. Αν ναι, αγοράστε αλκοολούχα ποτά καλύτερης ποιότητας με την προϋπόθεση ότι θα πιείτε για να τα απολαύσετε αντί για αυτά που θα σας μεθύσουν πιο γρήγορα.

Ένας πολύ καλός τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να καταλάβετε τι μάρκες μπύρας φανταστικής ποιότητας γεύση σαν να μετράτε την προτιμώμενη παλέτα γεύσεων. Μπορεί να προτιμάτε μπύρες με πιο γευστική γεύση από ό,τι πιο ελαφρύ, και δεν θα το μάθετε ποτέ μέχρι να δοκιμάσετε.

Φρούτα και λαχανικά

Αντί να προμηθεύεστε τα φρούτα και τα λαχανικά σας από τα σούπερ μάρκετ, θα παρατηρήσετε διαφορά γεύσης χρησιμοποιώντας τα μανάβικα και τις αγορές των αγροτών. Η παραγωγή είναι συχνά υψηλότερης ποιότητας, καθώς καλλιεργείται απευθείας από τους αγρότες σε αυτές τις αγορές, σε αντίθεση με την εισαγωγή διεθνώς. Αν και η επιλογή των προϊόντων μπορεί να είναι διαφορετική, πολλά είδη μπορεί να μην είναι ιδανικά για καλλιέργεια στη χώρα σας, αλλά η ποιότητα των πραγμάτων θα είναι.

Είδη φαγητού και ποτού για τα οποία αξίζει να ξοδέψετε περισσότερα χρήματα

Κρέας καλής ποιότητας

Ομοίως με τα φρούτα και τα λαχανικά, είναι δυνατή η αγορά κρέατος καλύτερης ποιότητας σε αγορές αγροτών και κρεοπωλεία, τα οποία διασφαλίζουν ότι τα προϊόντα προέρχονται από την τοπική αγορά. Αυτό διασφαλίζει ότι το προϊόν κρέατος που αγοράζετε είναι πιο φρέσκο ​​και βοηθάει να εισαγάγετε χρήματα απευθείας στην τοπική σας οικονομία, με τις τοπικές επιχειρήσεις να σας πωλούν κρέας, αποσπώντας απευθείας τα κέρδη.

Αγοράζοντας απευθείας από ένα κρεοπωλείο, μπορείτε επίσης να εντοπίσετε την προέλευση του κρέατος σας, διασφαλίζοντας ότι δεν χρησιμοποιούνται συντηρητικά που χρησιμοποιούνται στη μεταφορά κρέατος. Βλέποντας πόσο υψηλότερη είναι η ποιότητα του προϊόντος σας, θα μάθετε να το εκτιμάτε περισσότερο.

Τυρί εξαιρετικής ποιότητας

Επισκεπτόμενοι τυροκομεία για όλες τις επιθυμίες σας, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι συνεργάζεστε με ειδικούς που γνωρίζουν την τέχνη τους και παράγουν πολύ καλά. Πολλά τυπικά σούπερ μάρκετ έχουν περιορισμένες επιλογές γαλακτοκομικών, και μιλώντας απευθείας σε τυροκομείο, μπορείτε επίσης να λάβετε ακριβείς συστάσεις με βάση τις άμεσες προτιμήσεις σας.

Ας υποθέσουμε ότι έχετε αλλεργίες ή δυσανεξία σε ορισμένα είδη γάλακτος, όπως το αγελαδινό γάλα. Σε αυτήν την περίπτωση, ένας Τυροκόμος μπορεί επίσης να είναι σε θέση να παρέχει άλλες εναλλακτικές λύσεις γάλακτος από ζώα ή μη που θα είναι εξαιρετικής ποιότητας.

Καρυκεύματα

Μπορεί να έχετε τη μοναδική μάρκα σάλτσας ντομάτας που ρίχνετε πάντα στο πιάτο με τα πατατάκια σας, αλλά τι γίνεται αν υπάρχει μια εναλλακτική που δεν συνειδητοποιείτε ότι είναι η νέα σας αγαπημένη καθώς δεν την έχετε δοκιμάσει ακόμα; Η επένδυση σε εναλλακτικά καρυκεύματα μπορεί να σας βοηθήσει να διευρύνετε πάρα πολύ την παλέτα γεύσεων σας.

Επιπλέον, θα παρατηρήσετε μια γευστική διαφορά στη μαγειρική σας αγοράζοντας μια καλύτερη μάρκα ή πιο παραδοσιακά καρυκεύματα όπως μουστάρδες, σάλτσες μέντας ή μαγιονέζα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να επενδύσετε σε καρυκεύματα υψηλότερης ποιότητας εάν έχετε αναλώσιμο εισόδημα.

Καφές

Στην τρέχουσα εποχή της επανάστασης του καφέ, υπάρχει μια πολύ αισθητή διαφορά μεταξύ του στιγμιαίου καφέ και ενός εναλλακτικού αλεσμένου κόκκου. Ως εκ τούτου, η αγορά καφέ καλύτερης ποιότητας μπήκε εύκολα σε αυτήν τη λίστα. Οι μέρες που επισκέπτεστε μόνο εξειδικευμένα καφέ για να δοκιμάσετε καφέ υψηλότερης ποιότητας έχουν περάσει, με πολλά gadget, όπως καφετέριες, να γίνονται άμεσα διαθέσιμα για αγορά στο σπίτι.

Ο καλύτερος τρόπος για να διασφαλίσετε ότι λαμβάνετε καφέ υψηλής ποιότητας, είτε σε μορφή αλεσμένου είτε σε μορφή κόκκων, είναι να αγοράσετε τοπικά από ένα ανεξάρτητο ψητό καφέ. Πολλά ανεξάρτητα καφέ ψήνουν επίσης τα προϊόντα τους σε κόκκους καφέ και συχνά πωλούν τα προϊόντα τους για να τα πάρουν οι πελάτες στο σπίτι. Αν και αυτή η επιλογή είναι ελαφρώς πιο ακριβή από την εναλλακτική του σούπερ μάρκετ, η διαφορά στη γεύση είναι εμφανής.

Σοκολάτα

Όσον αφορά τη σοκολάτα, πολλές φθηνές μάρκες σούπερ μάρκετ περιέχουν περισσότερη ζάχαρη και λίπος από τη γεύση κακάο, μειώνοντας τα πιθανά οφέλη για την υγεία από την πηγή των φασολιών. Αν και μπορεί να χρειαστεί χρόνος για να συνηθίσετε τη μαύρη σοκολάτα, καθώς η γεύση είναι πιο βαθιά και πιο πικρή, αυτή είναι η γεύση της σοκολάτας.

Υπήρξε μια μικρή επανάσταση σχετικά με τη σοκολάτα, με πολλούς ανεξάρτητους σοκολατοποιούς να επιλέγουν να παράγουν προϊόντα σοκολάτας σε μικρές παρτίδες, βιώσιμα από κόκκους που προέρχονται απευθείας από φάρμες κακάο. Αυτό παρέχει την ευκαιρία στους πελάτες να αγοράσουν ένα προϊόν σοκολάτας υψηλότερης ποιότητας από επιχειρήσεις που υποστηρίζονται πιο άμεσα.

χαρακτηριστική ανάρτηση