Floral Murals – Flower Shop Marketing Magic – Floranext

0
Floral Murals – Flower Shop Marketing Magic – Floranext

Τα ανθοπωλεία σε όλη τη χώρα άρχισαν να χρησιμοποιούν φυτικές τοιχογραφίες και γκράφιτι λουλουδιών για να τραβήξουν την προσοχή στην επιχείρησή τους. Μπορούν να προσφέρουν ένα εξαιρετικό εργαλείο για να τραβήξουν την προσοχή, να αναδείξουν τη μοναδική ταυτότητα ενός καταστήματος και να προσελκύσουν την κοινότητά σας.

Houston-Mural-Spot-floral-mural
Εικόνα μέσω @hustonmuralspot – Instagram

Floral Murals – Floral Marketing που πληρώνει για τον εαυτό του

Πρώτον, η πληρωμή για διαφήμιση μπορεί να αυξηθεί γρήγορα σε έναν τόσο ανταγωνιστικό κλάδο. Για να παραμείνουν μπροστά από την καμπύλη, πολλοί ανθοπώλες προσθέτουν τοιχογραφίες για να φωτίσουν τις επιχειρήσεις τους. Σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους, αυτές οι τακτικές μάρκετινγκ προκαλούν μεγάλη προσοχή. Αυτός ο τύπος διαφήμισης είναι μια εφάπαξ χρέωση που σε αντάλλαγμα θα πληρώσει για τον εαυτό του.

jessica-lauren-tattoo-floral-τοιχογραφίαΕικόνα μέσω @jessicalaurantattoo – Instagram

Το Instagram είναι μια από τις μεγαλύτερες κορυφαίες πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης που χρησιμοποιούν οι εταιρείες καθημερινά για να προωθήσουν τα ανθοπωλεία τους. Οι τοιχογραφίες έχουν τον τρόπο να δημιουργούν μια κοινότητα γύρω από μάρκες λουλουδιών. Τόσο οι πελάτες όσο και οι μη πελάτες θα συγκεντρωθούν δημοσιεύοντας φωτογραφίες μπροστά από φυτικές τοιχογραφίες.

Ως αποτέλεσμα, οι φωτογραφίες καταλήγουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επομένως, τα ανθοπωλεία λαμβάνουν περισσότερη επισκεψιμότητα και επιχειρηματικότητα. Με μια ετικέτα και συσχέτιση με το ανθοπωλείο σας, είστε χρυσός. Κρατήστε την προσοχή ψηλά και τους πελάτες ευχαριστημένους προσθέτοντας μια τοιχογραφία με λουλούδια.

το-λουλούδι-καρότσι-βαλτιμόρη-λουλουδάτο-τοιχογραφίαΕικόνα μέσω @theflowercartbaltimore – Instagram

Τι είναι σημαντικό για την επιχείρησή σας στο Floral;

Τα ανθοπωλεία που επιλέγουν να χρησιμοποιήσουν μια τοιχογραφία αφιερώνουν πολύ χρόνο σχεδιάζοντας ακριβώς αυτό που θέλουν ως το σχέδιό τους. Αν και ο στόχος μιας τοιχογραφίας είναι να τραβήξει την προσοχή, η δημιουργία ενός οπτικού που είναι μοναδικό για την επιχείρησή σας είναι ζωτικής σημασίας. Θα πρέπει να δοθεί μεγάλη έμφαση στα στοιχεία του σχεδιασμού για μια floral τοιχογραφία. Με άλλα λόγια, χρησιμοποιήστε το μήνυμα της επωνυμίας σας ως το επίκεντρο της τοιχογραφίας σας!

Οι επιτυχημένοι ανθοπώλες χρησιμοποιούν τοιχογραφίες ως εργαλείο μάρκετινγκ για να αξιοποιήσουν την επιχείρησή τους. Προωθούν ό,τι είναι σημαντικό για αυτούς με πολύχρωμο τρόπο. Τι είναι σημαντικό για το ανθοπωλείο σας; Ποιες είναι οι αξίες σας ως επιχείρηση; Με έναν κενό καμβά, ο ουρανός είναι το όριο.

instagram-floral-τοιχογραφία

Floral Murals- Οι λόγοι για τους οποίους οι άνθρωποι συρρέουν στα ανθοπωλεία

Οι τοιχογραφίες προκαλούν μεγάλη προσοχή. Το καλύτερο μέρος για αυτούς είναι ότι δεν μπορείτε να απενεργοποιήσετε αυτό το είδος διαφήμισης. Είναι πολύχρωμα, ζωντανά και τραβούν τα βλέμματα. Επομένως, οι πελάτες θα το δουν ως μια εξαιρετική ευκαιρία να τραβήξουν φωτογραφίες ή να σταματήσουν! Για μια καθημερινή μετακίνηση ή για κάποιον που πηγαίνει μια βόλτα, μια τοιχογραφία είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κάνετε τη μάρκα σας με λουλούδια έναν αξέχαστο προορισμό.

φωτογράφος - Jens Peter Olesen - λουλουδάτο-τοιχογραφίαΕικόνα μέσω @jenspeter-Unsplash

Δημιουργία συνδέσεων στην κοινότητά σας με Floral Murals

Όχι μόνο μια τοιχογραφία φέρνει έλξη στα καταστήματα με λουλούδια, αλλά μπορεί επίσης να δημιουργήσει συνδέσεις επιχείρησης με επιχείρηση. Δηλαδή, εάν άλλες επιχειρήσεις σας βλέπουν ως έμπνευση, θα δημιουργήσετε μια καλή φήμη στο τέλος. Οι ανθοπώλες μπορούν να επικοινωνήσουν με το κατάστημά σας με την ελπίδα να φτιάξουν μια τοιχογραφία από τον ίδιο καλλιτέχνη για την επιχείρησή τους! Η δημιουργία θετικών σχέσεων με άλλες επιχειρήσεις και η βοήθεια τους να χτίσουν την επωνυμία τους θα σας κάνει να ξεχωρίσετε.

Οι γειτονιές επωφελούνται επίσης από μια floral τοιχογραφία, να γιατί! Με την κίνηση που λαμβάνουν, όλο και περισσότεροι άνθρωποι θα κάνουν ένα σημείο να σταματήσουν στον προορισμό σας από περιέργεια. Ταυτόχρονα, θα δημιουργήσει ένα δημιουργικό περιβάλλον για να απολαύσει η κοινότητά σας.

blythe-flowers-ottawa-floral-τοιχογραφίαΕικόνα μέσω @blytheflowersottawa – Facebook

Ενισχύστε το Floral brand σας

Ο κατάλογος συνεχίζεται και συνεχίζεται όταν πρόκειται για τα οφέλη από την προσθήκη μιας τοιχογραφίας με λουλούδια σε μια επιχείρηση. Εκτός από τη δημιουργία συνδέσεων σε μια κοινότητα, οι τοιχογραφίες αφήνουν πίσω τους μια δήλωση. Πάνω απ ‚όλα, αυτή η δήλωση υπενθυμίζει στους ανθρώπους πόσο ενδιαφέρεστε για την επιχείρησή σας και την κληρονομιά που θέλετε να συνεχίσετε. Οι ανθοκόμοι θεωρούν ότι αυτή είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να ενισχύσουν το λουλουδάτο σήμα τους με τολμηρό τρόπο.

Becky-exploring-floral-τοιχογραφίαΕικόνα μέσω @beckyexploring – Instagram

Θέλετε να βρείτε έναν καλλιτέχνη για την Floral Τοιχογραφία σας;

Συνοψίζοντας, οι floral τοιχογραφίες είναι ένας θαυμάσιος τρόπος για να μετατρέψετε τη δήλωση αποστολής σας σε μια μαγευτική εικόνα. Οι ανθοκόμοι χρησιμοποιούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να βρουν τοπικούς τοιχογραφίες λουλουδιών κοντά τους. Για παράδειγμα, το Instagram είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα για να βρείτε καλλιτέχνες γκράφιτι με λουλούδια με βάση την τοποθεσία σας. Αν αναζητήσετε #murals θα βρείτε συνδέσμους προς άλλους καλλιτέχνες που έχουν μοιραστεί τη δουλειά τους. Για διευκρίνιση, αυτή η αναζήτηση θα εμφανίσει μια ποικιλία έργων τέχνης που εμφανίζονται με διαφορετικές ετικέτες που αποδίδονται σε συγκεκριμένους καλλιτέχνες.

Εάν χρειάζεστε πρόσθετη βοήθεια για την εύρεση του τέλειου τοιχογράφου για την εικονογράφηση μιας floral τοιχογραφίας για την επιχείρησή σας, ρίξτε μια ματιά https://www.thumbtack.com.

____________

Λογότυπο Floranext

Σας ευχαριστούμε που διαβάσατε το ιστολόγιο του ανθοπωλείου Floranext. Δεσμευόμαστε να προσφέρουμε στα ανθοπωλεία τις καλύτερες πληροφορίες και συμβουλές για τη λειτουργία της επιχείρησής τους με λουλούδια. Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το λογισμικό ανθοπωλείων μας και πώς μπορείτε να αναβαθμίσετε τον ιστότοπο του ανθοπωλείου ή το σημείο πώλησης ανθοπωλείων σας.

Schreibe einen Kommentar