Floral Shops Blossom with Back To Biz Tool – Floranext

0
Floral Shops Blossom with Back To Biz Tool – Floranext

Είμαστε πάντα σε επιφυλακή για πόρους για ανθοπωλεία που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να αναβαθμίσουν την επιχείρησή τους. Επιστροφή στο Biz είναι ένα πρόγραμμα που δεν είναι μόνο δωρεάν για τους χρήστες, αλλά μπορεί πραγματικά να βοηθήσει τους ανθοκόμους να ξεκινήσουν την επιχείρησή τους και να τους ρυθμίσουν για επιτυχία.

Οι μικρές επιχειρήσεις χρειάζονται όλη τη βοήθεια που μπορούν να λάβουν τώρα περισσότερο από ποτέ, και αυτό το πρόγραμμα μπορεί να βοηθήσει στην επιτάχυνση της επιτυχίας και να βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων. Μάθετε περισσότερα για αυτό το floral επιχειρηματικό εργαλείο και πώς μπορεί να ωφελήσει την επιχείρησή σας παρακάτω.

Ένας δωρεάν πόρος ανθοπωλείου

Πιθανότατα αναρωτιέστε τι είναι το Back To Biz. Αυτό το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων όπως εσείς να επιτύχουν τους στόχους σας Creative Live. Το καλύτερο κομμάτι? Είναι εντελώς δωρεάν!

Ενώ το Back To Biz έχει επιμεληθεί και αναπτυχθεί ειδικά για να βοηθήσει τους ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων να ανακάμψουν από την πανδημία, είναι επίσης ο τέλειος πόρος για τους ανθοκόμους για να βελτιώσουν την καθημερινή τους επιχείρηση. Το Back To Biz προσφέρει μια σειρά από μαθήματα για χρήσιμα θέματα, τα οποία εμβαθύνουμε παρακάτω.

Βίντεο Μαθήματα για Ανθοπωλεία

Αυτός ο δωρεάν πόρος αποτελείται από πολλές διαφορετικές επιλογές τάξης, οι οποίες καλύπτουν διαφορετικά θέματα από:

  • Βασικά Επιχειρηματικά
  • Μάρκετινγκ & Πωλήσεις
  • Χρήματα & Οικονομικά
  • Διαδικτυακή επιχείρηση
  • Ευεξία

Αυτά τα μαθήματα καλύπτουν θέματα τόσο απλά όσο και αποτελεσματικές πρακτικές αποστολής σε θέματα μεγαλύτερης κλίμακας, όπως πώς να αναζωογονήσετε τις πωλήσεις σας.

Ακολουθεί μια λίστα με βίντεο που προτείνουμε:

Αναζωογόνηση των πωλήσεών σας

4 βήματα για τη δημιουργία ενός σχεδίου μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης: Μετατρέψτε τους ακόλουθους σε πελάτες

Αισιοδοξία, ηγεσία και το μέλλον των μικρών επιχειρήσεων

ΓΡΗΓΟΡΗ ΤΑΞΗ: Οδήγηση επισκεψιμότητας στην επιχείρησή σας στο Διαδίκτυο

FAST CLASS: Μετατρέψτε την υπηρεσία σας σε προϊόν

Μονοπάτια Εκμάθησης για Ανθοπωλεία

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης αυτό που αποκαλούν «μονοπάτια μάθησης». Αυτές είναι επιμελημένες συλλογές πόρων που ακολουθούν ένα γενικό θέμα.

Για παράδειγμα, υπάρχει ένα μονοπάτι μάθησης που περιβάλλει πώς να προσεγγίσετε νέους πελάτες. Το περιεχόμενο σε αυτήν τη διαδρομή περιλαμβάνει μαθήματα βίντεο σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας της επωνυμίας σας, τακτικές μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης και πολλά άλλα. Επιπλέον, το μονοπάτι έχει μια συλλογή άρθρων που χρησιμεύουν για τη διδασκαλία σχετικά με αυτό το θέμα.

Τέλος, το μονοπάτι μοιράζεται εμπνευσμένες ιστορίες από πραγματικούς ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που ταιριάζουν με το θέμα. Αυτές οι προσαρμοσμένες συλλογές είναι ένα εξαιρετικό σημείο εκκίνησης μέσα στον πλούτο των πληροφοριών που έχει να προσφέρει το Back To Biz.

Εκπαιδευτές που γνωρίζουν τις μικρές επιχειρήσεις

Ένα άλλο εξαιρετικό χαρακτηριστικό αυτής της πλατφόρμας είναι οι διαφορετικοί εκπαιδευτές της. Το Creative Live υπερηφανεύεται που παρουσιάζει εκπαιδευτές που δεν τους αρέσει απλώς να διδάσκουν, αλλά έχουν μπει και στη θέση ενός ιδιοκτήτη μικρής επιχείρησης.

Αυτή η ποικιλόμορφη ομάδα δασκάλων περιλαμβάνει πολλούς επιτυχημένους επιχειρηματίες. Τα περισσότερα από αυτά έχουν βοηθήσει άλλες επιχειρήσεις να αναπτυχθούν και να μάθουν.

Ανθοπωλεία που μαθαίνουν εν κινήσει!

Η ικανότητα να μαθαίνεις εν κινήσει είναι κάτι που κάνει το Back To Biz χρήσιμο. Δεν είναι μυστικό ότι η ζωή ως ιδιοκτήτης ανθοπωλείου αφήνει λίγο χρόνο για μάθηση, αλλά αυτός ο πόρος διευκολύνει τη συμπίεση του.

Πάρτε μαθήματα με τον δικό σας χρόνο και το δικό σας πρόγραμμα με το Back To Biz. Ανεξάρτητα από το πόσο πολύ ή λίγο χρόνο έχετε, υπάρχει ένα πλεονέκτημα σε αυτόν τον ιστότοπο που μπορεί να ταιριάζει στο πρόγραμμά σας. Αυτή είναι σίγουρα μια ωραία πτυχή που πρέπει να ληφθεί υπόψη.

Τι κάνει την επιστροφή στη μπιζ να αξίζει για τους ανθοπώλες

Το Back To Biz έχει μερικά πράγματα που είναι ιδιαίτερα σχετικά με αυτό. Πρώτα απ ‚όλα, είναι πάντα ένα πλεονέκτημα όταν ένα χρήσιμο εργαλείο δεν έχει κανένα κόστος που σχετίζεται με αυτό. Αυτό καθιστά τη χρήση του Back To Biz εντελώς ακίνδυνη για εσάς και την επιχείρησή σας, επιτρέποντάς σας να μαθαίνετε με το δικό σας πρόγραμμα χωρίς την πίεση μιας μηνιαίας συνδρομής.

Ένα άλλο πράγμα που το ξεχωρίζει από άλλα εργαλεία είναι ότι έχει σχεδιαστεί ειδικά για να βοηθά τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων να πετύχουν σε οποιοδήποτε περιβάλλον. Ανεξάρτητα από το οικονομικό κλίμα ή το τι συμβαίνει στον κόσμο, αυτή η πλατφόρμα έχει συμβουλές που βοηθούν να φτάσει η επιχείρησή σας εκεί που θέλετε. Η συμπεριφορά των καταναλωτών αλλάζει συνεχώς και αυτός ο πόρος όχι μόνο το λαμβάνει υπόψη, αλλά βοηθά επίσης τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων να κατανοήσουν πώς πρέπει να προσαρμοστούν ανάλογα σε αυτές τις αλλαγές.

Η απόδειξη βρίσκεται στην πουτίγκα – ένα ευρύ φάσμα παγκοσμίου φήμης εταιρειών έχει επωφεληθεί από τα προγράμματα που φιλοξενεί το Creative Live. Για να αναφέρουμε μόνο μερικά – τα Starbucks, Shopify, Microsoft και Chase έχουν μάθει όλα από την πλατφόρμα. Εάν αυτές οι επώνυμες επιχειρήσεις μπόρεσαν να μάθουν από αυτόν τον πόρο, οι πιθανότητες είναι ότι η επιχείρησή σας με λουλούδια μπορεί να αναπτυχθεί και από αυτόν!

Αυτό το δωρεάν εργαλείο είναι σίγουρα ένα που πρέπει να εξετάσετε για να βοηθήσετε την επιχείρησή σας με άνθη. Σκέφτεστε να δοκιμάσετε το Back To Biz; Μοιραστείτε τις σκέψεις σας σχετικά με τον παρακάτω πόρο ή ενημερώστε μας για άλλα χρήσιμα εργαλεία που έχετε βρει παρόμοια με αυτό!

____________

Λογότυπο Floranext

Σας ευχαριστούμε που διαβάσατε το ιστολόγιο του ανθοπωλείου Floranext. Δεσμευόμαστε να προσφέρουμε στα ανθοπωλεία τις καλύτερες πληροφορίες και συμβουλές για τη λειτουργία της επιχείρησής τους με λουλούδια. Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το λογισμικό ανθοπωλείων μας και πώς μπορείτε να αναβαθμίσετε τον ιστότοπο του ανθοπωλείου ή το σημείο πώλησης ανθοπωλείων σας.

Schreibe einen Kommentar